Inlägg från: Anonym (----) |Visa alla inlägg
  • Anonym (----)

    Förälskad i annan

    Anonym (Undrar) skrev 2019-09-28 22:55:15 följande:

    I mitt tidigare liv (innan nuvarande relation) har jG alltid varit "on top" i såna här lägen, tagit initiativ, varit rak och frågat rätt ut om känslor. Tagit för mig. Jag har inte möjlighet att göra det nu och tror det gör mig osäker. En stor del till att jag inte kan släppa allt detta tror jag har att göra med att jag inte har kontroll, och jag kommer antagligen aldrig få reda på hur han känner eftersom jag inte kan fråga. Har tex svårt att se hur han skulle kunna attraheras av mig när hans sambo är extremt snygg och klassisk blond skönhet. Så många hjärnspöken liksom. Vet att jag har utstrålning och är karismatisk men är ingen babe direkt efter X antal förlossningar och gravkilon. Samtidigt så kan jag ju nästan ta på känslan mellan oss. Finns ingen som har personlig erfarenhet?


    Jag har varit där du är, vid två tillfällen i livet. Det ni redan har inlett är en mental otrohet, i era tankar är ni mycket mer hos varandra än i verkligheten. Det slukar alla ens tankar och man distansierar sig från verkligheten. Allt pirr och allt som bubblar upp inom en är mycket mer spännande än den man man är gift med och den vardag man faktiskt lever i. Du behöver egentligen inte fundera över om han är intresserad eller inte för det är han, men att fundera på hans intentioner ökar ditt pirr och ditt intresse för honom.

    För mig har det båda gångerna slutat med att det rann ut i sanden efter några månader, men det har lett till att jag har ifrågasatt min relation och i slutändan lämnat relationen. Jag vet egentligen inte om det är den mentala otroheten som fått mig att ifrågasätta relationen eller om det är den dåliga relationen som gjort mig öppen för mental otrohet.
Svar på tråden Förälskad i annan