• EllaLo

    Hon kanske är gravid. Panik!

    Anonym (Victoria) skrev 2019-09-03 22:48:28 följande:

    Jaha? Du hade oskyddat sex och nu kanske hon är gravid? Vänta bara tills hon faktiskt vet. Finns ingen poäng i att ha panik redan nu.

    Och i framtiden, använd alltid kondom och ha inte sex om hon inte vill att du ska använda en.


    +1 på den..

    Jag hade vänt på klacken om någon sa jag älskar dig efter andra dejten.. *varningsklockor*
  • EllaLo
    Anonym (Frågande) skrev 2019-09-03 23:03:48 följande:

    Hon hade mens för ett par veckor sedan. Den bör ha upphört typ den 25:e augusti.


    Du vet säkert att hon hade mens som tog slut 25 augusti? Isåfall har hon nog ägglossning i dagarna = ej gravid
  • EllaLo
    Anonym (Frågande) skrev 2019-09-03 23:18:15 följande:

    Ja, för jag ville inte ha sex med henne då (blir lite svimfärdig när det kommer till blod), så det känns ju lättande om det är så. 


    Du kan till 90% vara säker då. Visst finns väl dom som blöder trots graviditet, Men som jag skrev tidigare hade jag vänt på klacken om någon sa jag älskar dig på andra dejten..du har nog råkat träffa någon som skulle kunna gå över lik för dig..

    Köp ett test till henne för att vara HELT säker. Lycka till :)
  • EllaLo
    Anonym (J) skrev 2019-09-03 23:22:19 följande:

    Läkaren kan såklart också se om hen tar ett prov. Jag menade bara att det är också skumt att gå till VC istället av att ta en test först.


    Så sant så sant!!
  • EllaLo
    Anonym (Frågande) skrev 2019-09-04 18:54:37 följande:

    Jag fick precis ett meddelande där hon skrev mitt förnamn bara, som för att få mig att tänka på att hon tänker på mig. Jag svarade lite glatt med att jag haft en arbetsam dag, men utan att ställa en motfråga. Tänker att hon är den som får berätta vad som händer. 

    Har det senaste dygnet tänkt som aldrig förr, och har konstaterat att jag verkligen inte vill bli far i ett sådant här läge (OM det nu skulle ske). Jag har lekt med tanken om noll kontakt och underhåll á 2000 per månad i 20 år (500.000 kr), och även med tanken på att ha ett oönskat barn varannan vecka. Jag älskar barn, men har aldrig velat ha ett eget. Jag har för många kreativa projekt för mig själv, och jag älskar min ensamma frihet. Menmen. Jag rapporterar vidare hur hon svarar. 


    Ta tjuren vid hornen. Varför dra ut på det om du nu hade sån panik? :)
  • EllaLo
    Anonym (Frågande) skrev 2019-09-17 15:36:22 följande:

    Puh. Det har varit ett par tuffa veckor, och jag har förstått att hon bara ville hålla mig kvar, och använde den eventuella graviditeten som en hållhake. I helgen skrev hon argsinta meddelanden som hon avslutade med att säga att hon de facto är gravid. Jag sov inte på ett dygn, och var ett lik på jobbet. Idag fick jag slutligen ett meddelande om att hon inte var gravid, efter att ha dubbelkollat via ett blodprov med en läkare. Lättnaden jag nu känner är ofattbar. Nästan som om livet börjar om på nytt. Det kanske låter märkligt, men jag är så ofantligt glad nu. Har till och med hällt upp ett glas rött för att fira, såhär på tisdagseftermiddagen :)


    Lessons learned!
  • EllaLo
    Anonym (Frågande) skrev 2019-09-17 17:57:27 följande:

    Ja, verkligen. Mor och far blev överlyckliga, då de fått utstått min ångest på sistone. Även de dricker vin i afton haha


    Tråkigt att n drog preggo kortet! Tyvärr har man ju hört liknande förr. Menmen du slipper som sagt detta dramat framöver eftersom du lärt dig nu;)
Svar på tråden Hon kanske är gravid. Panik!