• Anonym (Ö)

    Hon kanske är gravid. Panik!

    Vadå vänta på svar från vårdcentralen, de tar ett gravtest så är det avklarat på två minuter. Jag tror hon jävlas.

  • Anonym (Ö)
    Anonym (Frågande) skrev 2019-09-04 18:54:37 följande:

    Jag fick precis ett meddelande där hon skrev mitt förnamn bara, som för att få mig att tänka på att hon tänker på mig. Jag svarade lite glatt med att jag haft en arbetsam dag, men utan att ställa en motfråga. Tänker att hon är den som får berätta vad som händer. 

    Har det senaste dygnet tänkt som aldrig förr, och har konstaterat att jag verkligen inte vill bli far i ett sådant här läge (OM det nu skulle ske). Jag har lekt med tanken om noll kontakt och underhåll á 2000 per månad i 20 år (500.000 kr), och även med tanken på att ha ett oönskat barn varannan vecka. Jag älskar barn, men har aldrig velat ha ett eget. Jag har för många kreativa projekt för mig själv, och jag älskar min ensamma frihet. Menmen. Jag rapporterar vidare hur hon svarar. 


    Sms:a och fråga varför hon inte bara gör ett gravtest. Erbjud dig att komma hem till henne med ett. Finns på macken.
  • Anonym (Ö)
    Anonym (Hm) skrev 2019-09-05 16:20:13 följande:

    Verkar vara mest tjejer som kommenterar, har ni inte själva kört oskyddat sex någon gång ?(om Inte, vad duktiga ni är) Tror denna stackars kille har fattat nu:)!


    Nja, nej. En gång. Dagen efter mensen var slut, alltså minst en vecka innan ägglossning. Tog dagen efter-piller. Om du nu behöver veta.

    Den STORA skillnaden mellan män och kvinnor är att vi kvinnor har en plan B. Ett helvete, men ändock the lesser of two evils.
  • Anonym (Ö)
    Anonym (Hm) skrev 2019-09-05 22:38:32 följande:

    Svar till Ö* Bra där, då visste du riskerna och förhindra det och hade tur, är minst lika mkt kvinnans fel när han stoppar in den utan skydd..

    Vicky- hemskt att du inte fick välja själv vad du ville, hoppas du mår bättre idag!

    Mitt budskap med vad jag skrev är att ni själva, även jag har kört oskyddat, men i detta fallet så var inte den kvinnan han var med bättre själv:) trevlig kväll!


    Du fattade det där med plan B va..?
  • Anonym (Ö)
    Anonym (Inte svårt) skrev 2019-09-06 10:20:30 följande:

    Ja, man kan "komma undan" med att bara betala underhåll men det är den feges utväg, stå för det du har gjort istället. Om det nu skulle vara så att hon är gravid och vill behålla.


    Håller med. Det är barnet som drabbas om man drar, och barnet är oskyldigt.
  • Anonym (Ö)
    Anonym (Frågande) skrev 2019-09-17 15:36:22 följande:

    Puh. Det har varit ett par tuffa veckor, och jag har förstått att hon bara ville hålla mig kvar, och använde den eventuella graviditeten som en hållhake. I helgen skrev hon argsinta meddelanden som hon avslutade med att säga att hon de facto är gravid. Jag sov inte på ett dygn, och var ett lik på jobbet. Idag fick jag slutligen ett meddelande om att hon inte var gravid, efter att ha dubbelkollat via ett blodprov med en läkare. Lättnaden jag nu känner är ofattbar. Nästan som om livet börjar om på nytt. Det kanske låter märkligt, men jag är så ofantligt glad nu. Har till och med hällt upp ett glas rött för att fira, såhär på tisdagseftermiddagen :)


    Hon har ju ljugit om ALLT.
Svar på tråden Hon kanske är gravid. Panik!