Inlägg från: Anonym (Swing for fun) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Swing for fun)

    Prata om tidigare sexerfarenheter?

    Man är olika och har olika stort behov av att gräva och rota i tidigare livs historia.

    För min del delar jag hennes uppfattning att historia är historia och fokuserar och lägger energi på den gemensamma framtiden och vad man vill göra och uppleva tillsamnans.

    Det gubben och jag pratar om är lite anekdoter och roliga episoder från tidigare sexuella äventyr som givande kuddmys efter en skön stund men att gräva i detaljer gör vi inte och inte intresserade av att göra.

    Ge henne utrymme att berätta det hon vill berätta och det hon vill ha för sig är hennes privata minnen och erfarenheter.

    Även om man har en relation och avsikten är att det skall vara livet ut så äger man inte varandra och varandras historia utan man har en okränkbar rätt till ett privatliv och en privat historia.

  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (Villrådig) skrev 2019-09-05 17:20:17 följande:

    En sak jag kanske borde ha skrivit lite tidigare i tråden är att min fru och jag har noll kontaktytor innan vi träffades, så sannolikheten att någon av oss skulle berätta om en tidigare partner som den andre vet vem det är är helt obefintlig.

    Jag kan verkligen förstå att det kan vara jobbigt om man bor på en liten ort och i princip aldrig lämnat den. Alla känner alla och även om man undanhåller detaljer så kanske det är ganska enkelt att lista ut vem som avses.

    Min fru och jag kommer från olika orter och har båda rest en del i livet så även om jag namngav alla jag varit med så skulle hon inte veta vem någon av dem är. Det samma omvänt. Det är ju heller inte det som är det intressanta, även om jag personligen inte skulle beröras så mycket om jag visste vem någon av männen var, det är ju historia. Min fru har valt mig nu, så jag känner mig inte hotad av gamla flammor från dåtid. Det är erfarenheterna som är det intressanta. 

    Det är precis som du skriver att ni pratar om Balans: ...jag har testat...jag gillar/gillar inte och skrattat tillsammans över diverse missöden som kanske hänt oss Precis sånt skulle jag vilja uppleva med min fru, men som det är nu har jag ingen information alls om vad hon upplevt innan hon träffade mig. Jag har också några rätt dråpliga historier som jag gärna skulle vilja skratta åt tillsammans med frun, men det får jag hålla för mig själv.


    Nu kan inte jag se någon motsättning mellan att ha djupa och spännande samtal om sex och att visa respekt för att historia är historia, vi är dock olika och har olika lätt för att tala om saker och ting, där får använda lite fingertoppskänsla. Gubben och jag pratar väldigt mycket om sex, gränser, önskemål och funderingar och det är för oss helt nödvändigt för att vi inte skall såra varandra eller göra oss skyldiga till kränkningar och övergrepp. Att vi måste ha dessa samtal beror på att vi både är aktiva swingers och BDSM-utövare så en levande och öppen komunikation är extremt viktig men det går utmärkt att ha dessa samtal utan att grotta ner sig i historia från tiden innan vi blev ett par.

    I övrigt om man skall vara lite elak så består tidigare sexliv av heterosexuell monogam vaniljsex finns det väl inte så mycket grotta ner sig i. Bara att konstatera att partnern inte var oskuld och har en sexuell historia innan man träffades det är inte mer spännande än så.
  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (Villrådig) skrev 2019-09-05 18:36:26 följande:

    Nja, jag håller inte med. Heterosexuell, monogam, vaniljsex kan innefatta intressanta saker det med. Sex behöver inte vara "avancerat" för att vara fascinerande att prata om, det finns så många andra aspekter när två människor möts på det sexuella planet än bara det rena sexet. Det är nog mest de grejerna jag är intresserad av, inte så mycket av detaljerade beskrivningar om själva sexakten...även om lite sånt skulle vara kul att ta del av. Speciellt grejer frun gillat respektive inte gillat.Jag avundas er...


    Hu nu börjar du bli riktigt creepy. Vad som hände mentalt i det sexuella mötet är väldigt intimt och Inget man talar om med med andra om när en relation är avslutad. Samma sak när jag har sessioner med folk när en session är avslutad så stannar det som hände mentalt under sessionen mellan mig och den jag lekte med. Talar ibland om det rent tekniska i en session ibland innan och ibland efter med likasinnade för att få input och för att dela med mig av erfarenheter men kemin, energin och upplevelsen som sådan är privat och inlåst i det mentala kassaskåpet.

    Nu är vi självklart olika men redan när jag var 13 hade jag konstaterat att vaniljsex är för mig fullständigt ointressant.
  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (Villrådig) skrev 2019-09-05 20:01:24 följande:

    Som jag skrev tidigare till BBW...det är lätt att feltolka ifall det är det man är ute efter. Jag tänker inte bemöta fler inlägg av den här typen, det gränsar till troll-aktivitet och sånt ignorerar jag.

    Däremot diskuterar jag gärna vidare med andra som kan se att det här är ett seriös ämne och, som jag, tycker att det är intressant att ventilera olika nyanser.

    T ex vore det intressant att höra ifall ni som skrivit att ni aldrig pratar om tidigare sexuella erfarenheter med era långvariga partners även har andra ämnen som är "no go zones".


    Kul. Med tanke på hur du fladrar och säger emot dig själv så är jag helt övertygad om att du bara trollar och endast vill provocera med dina inlägg.
  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (Tina) skrev 2019-09-07 01:16:39 följande:

    [quote=79884191][quote-nick]jrockyracoon skrev 2019-09-07 01:10:30 följande:[/quote-nick]


    Är du så jävla dum att du inte fattar att alla inser att du och Villrådig är samma lilla troll.[/quote]

    Förmodligen veckans roligaste tråd. Gubben och jag har skrattat ordentlig under kvällen åt TS komiska försök att framstå som en intellektuell och tänkande människa. Får väl säg att det gick väl sådär för TS.

    Det man skall vars glad för är att TS aldrig haft, Inte har och förmodligen aldrig kommer att ha någon fru.

    Är rätt säker på att TS är oskuld och kommer nog att förbli oskuld. Mycket mer finns inte att tillföra eller att hämta i denna trolltråd.
  • Anonym (Swing for fun)
    jrockyracoon skrev 2019-09-07 02:00:14 följande:

    Jag är inte TS, nej.

    Men TS och jag har faktiskt intressant nog en gemensam värdegrund i den här frågan.

    Nog finns det en del troll på TS. Men vad skulle ett troll få ut av att skriva en sådan här tråd? Jag tycker TS formulerar sig exakt kring vad han önskar med sitt inlägg, men många verkar missförstå hans intention och inte se något värde i att kunna prata om sex utan låsningar i relationen. En hållning som jag finner svår att begripa.


    Och nu vill du att jag skall tro på tomten också. Gick väl så där.
  • Anonym (Swing for fun)
    jrockyracoon skrev 2019-09-07 02:12:58 följande:

    Du får tro på vad du vill.

    Tro gärna att jag är ett troll, om det får dig att må bättre. Eller föralldel att jag och TS är samma person. Och då kan du ju också lämna tråden nu, så kan vi återgå till själva debatten vi andra som är intresserade av sådant.


    Vilken debatt om man får fråga.

    Vissa har integretet och respekt när det kommer till sex och annat här i livet och vissa har ett sjukligt behov av att snoka i saker man inte har med att göra. Mycket svårare än så är det inte och när en snokar lever med en person med en normal integretet så blir det problem, punkt slut.
Svar på tråden Prata om tidigare sexerfarenheter?