• Limajo

    4 frågor om din åsikt om vaccin

    Anonym (Nejtillvaccin) skrev 2019-09-07 22:04:56 följande:

    Om en läkare kan tala om för mig exakt vad som finns i vaccinen de vill spruta in i mina barn samt garantera att de inte kommer få några bieffekter av dessa kan jag tänka mig att vaccinera mina barn. Dock har ingen läkare kunnat tala om eller garantera detta för mig så nu vaccineras mina barn inte längre. En av dom har aldrig fått vattkoppor och de andra är ovanligt friska, sällan sjuka. Det är ganska sjukt att vi lever i en värld där den som sitter på ett läkemedel har makt och vi som vägrar använda dessa blir ifrågasatta och skrämda. Skulle vara intressant att få veta varifrån man hämtar preparaten som finns i vaccinen. Någon som vet? Det är intressant att läsa de studier som gjorts i USA på vaccin kopplade till barn som utvecklat Autism och Asperger efteråt. Får en att tänka till lite.


    Bieffekter:

    Dödsfall, akut och degenererande hjärninflammation, blindhet, inflammation av spottkörtlar, testiklar, äggstockar (med påföljande fertilitetsproblem), inflammation av bukspottskörteln, fosterskador...

    Oj, nej vänta. Det där var ju komplikationer av mässling, påssjuka och röda hund.

    Autismstudien har blivit avfärdad för länge sedan som forskningsfusk. Det är pinsamt att den fortsätter florera som sanning bland antivaxxarna.
  • Limajo
    LOvROs skrev 2019-09-08 10:59:24 följande:

    Oj så förfärligt. Förhoppningsvis utsättes ingen med kroniskt lågt immunförsvar för det.


    Från wikipedia:

    I ett stort och långvarigt mässlingsutbrott i Frankrike 2008?2011 insjuknade minst 22 178 personer. Utbrottet möjliggjordes av låg vaccinationsgrad; mindre än 5 % av de insjuknade var fullvaccinerade. 4 980 (22,4 %) mässlingspatienter vårdades på sjukhus, med stora skillnader mellan åldersgrupper. Av spädbarnen som var yngre än 1 år behövde 28 % sjukhusvård och av de vuxna behövde 31 %?38 % sjukhusvård. Den vanligaste komplikationen var lunginflammation med 1 023 fall (20,6 %). 27 fall av neurologiska komplikationer rapporterades (26 encefalit, 1 myelit). 5 % av patienterna hade komplikationer med levern eller bukspottkörteln. Tio personer avled, varav sju var immunodeficienta.
Svar på tråden 4 frågor om din åsikt om vaccin