• boshab

    BIM Oktober 2019

    Blev tyvärr inget i september så hoppar in här. Ladda om och köra på, men känns minst sagt jobbigt.

    1/10 BA0911, Zyprexa

    2/10 Sabe

    4/10 Phoworray

    4/10 myownworstenemy

    6/10 hoppfull26

    7/10 Janniiique

    9/10 boshab

    15/10 s0ff

  • boshab

    Blev tyvärr inget i september så hoppar in här. Ladda om och köra på, men känns minst sagt jobbigt.

    1/10 BA0911, Zyprexa

    2/10 Sabe

    4/10 Phoworray

    4/10 myownworstenemy

    6/10 hoppfull26

    7/10 Janniiique

    9/10 boshab

    15/10 s0ff

  • boshab

    Längtar också efter ägglossning, som dock är en vecka bort ca. Har varit svårt att vända humöret och tagga till när mensen kom denna gång. Brukar annars tycka att tiden efter ÄL och BIM är värst men denna gång har jag inte känt mig så sugen. Jättesugen på bebis och längtar ihjäl mig (börjar känna att - varför började vi inte tidigare) men känner ingen riktigt lust eller sexlust... kan bero på att förra månaden var ganska jobbig, vi fick kämpa för att få till sexet. Vet inte varför jag skriver en novell haha.

    Men hur gör ni för att spica upp det? Känna lust och tagga igång? Alltid jobbigt när mensen dyker upp såklart, men efter det.

  • boshab
    AnnaAgaton skrev 2019-09-13 17:35:43 följande:

    Då min gubbe tappar suget av ägglossningsprat så håller jag den biten för mig själv sen kör jag på att förföra honom helt enkelt de gg han inte tar initiativet... när vi höll på med jobbet för att få till dottern tog 7 månader så man tappade lite lust på allt ibland då körde vi roll-spel :) när min ägglossning kom klädde jag ut mig till en sexig Donna blandannat med blond peruk (är mörkhårig) o lite ?snuskiga? kläder det gick hem minsann :)


    Tack för tipsen! :) Ska verkligen prova det denna månad. Och massage är ju bara win-win så att säga. Det är lättare för min sambo att komma i stämning, är jag som inte känt mig så på senaste trots att jag vet att det såklart är svårt att få till ett barn utan sex haha. Men får försätta mig själv in the mode och känna mig själv sexig så kommer sambon haka på också :D
  • boshab
    BDN skrev 2019-09-13 20:02:48 följande:

    Min man vet att jag vill ha barn, att vi inte skyddar oss och att jag använder NC men han har noll insikt i när min ägglossning är och hur jag planerar och så ska det förbli. Det håller jag helt enkelt för mig själv för att han inte ska få anledning att känna otagg eller press vid ligg. Sen passar jag på att ta mer initiativ när ägglossning sker, och han hänger på :) jag gillar sex och om jag vet att chansen till befruktning finns så ser jag inte att det behövs mer för att tagga igång :) 


    Jag har inte haft någon direkt sexlust på senaste, trots att jag och min sambo inte vill annat än ha barn. Så jag vet ju målet med det hela. Vårt sexliv har alltid varit bra så jag tror att jag känner mig lite nedstämd och stressad efter "misslyckade" försök.

    Har slutat informera om när ÄL är, min sambo blev mer stressad då. Nog för att han vet ungefär när i tid som det är. Är ju lite jobbigare för killarna om de känner press för att komma. Iaf kan det vara så ibland för oss.

    Tack för peppen :)
  • boshab

    Är på CD10, har ÄL om 2-4 dagar ca. Är besviken och frustrerad dock... Hade sex igår men mannen kom inte. Är ju inte hans fel men kan inte låta bli att bli besviken. Blir att försöka ikväll och resten av helgen. Och fortsätta med ÄL-test...

  • boshab
    AnnaAgaton skrev 2019-09-19 12:18:28 följande:

    Förstår känslan.. min gubbe är stressad över allt möjligt just nu så att få han i stämning är inte lätt men jag lyckades förföra honom trots allt i förrgår men just nu känns de kört har förmodligen ÄL i helgen och lyckas han inte stressa ner så lär jag inte få han i stämning så kommer nog inte lyckas denna månaden heller tyvärr...

    Försöker på att inte tänka så mkt o bara sexa på men de ä fan inte lätt när det blir en dipp i sexlivet pga annat :(


    Tråkigt (och "skönt" att höra att man inte är ensam) att höra att andra också har det som en själv. Det är inte alls lätt :( Min sambo är också stressad och har mycket övrigt att göra nu. Jag har t.om sagt att vi denna vecka inte får boka upp så mycket haha...

    Är jobbigt när man tänker för mycket. Tänker på det konstant, har sån barnlängtan (vilket sambon också har) och blir så ledsen flera gånger när jag känner motgång (typ igår när han inte kom osv). Jag tänker direkt "happ, blir inget denna månad då..."

    Vi får hålla tummarna att det trots motgång går att få till det i helgen! :)
  • boshab
    avigmaria skrev 2019-09-19 18:03:14 följande:

    Nu skulle det väl ändå kunna vara ÄL på gång snart? Eller vad tror ni?


    Ser ut som en liten stegring, borde bli starkare inom 1-2 dagar? :D Vilken är förutspådd ÄL-dag? :)
  • boshab

    Tagit ÄL-test på CD 9, 10 och 11.

    Visst är inte CD11, dagens, positivt men det är nära?! :D

    Förutspådd ÄL av NC är på måndag. Fertilityfriend tror söndag. Hade en tempdipp imorse.

  • boshab
    avigmaria skrev 2019-09-20 17:45:09 följande:

    Hurra hurra! Givetvis är maken febrig och sjuk nu men min övertalningsförmåga ska inte underskattas.


    Yay! Typiskt med sjukdom, hoppas ni får till det :D Lycka till!
  • boshab
    EllaLo skrev 2019-09-20 18:29:05 följande:

    Ja du är definitivt nära, Ta fler idag eftersom du hade tempdipp! :)


    Självklart vaknar jag tidigt också, känns som en lång väntan tills man "kan" ta första testet :D
  • boshab
    Sabe skrev 2019-09-20 20:25:22 följande:

    Blinkande gubbe i tre dagar på ÄL testet blev fast för min del också idag! Känts som en evig väntan till fast gubbe, men imorgon börjar den riktiga eviga väntan. Ska försöka att inte tänka så mycket på det fram till bim för att få dagarna att gå snabbare, så svårt bara att låta bli att hitta symptom på att man är gravid.


    Skönt att ha bekräftat ÄL. :) Håller med, det känns som en evighet i väntan på BIM. Är hopplöst hur man bara tänker loss och känner efter i två veckor... Försöker alltid hålla mig någorlunda sysselsatt, funkar sisådär när man är så inställd på att bli gravid haha :)
  • boshab
    Sandra25 skrev 2019-09-20 22:00:21 följande:

    Hej!

    Jag hoppar gärna in i denna tråd också :)) Jag och min sambo har försökt få barn (vårt första) sedan april 2019, vi fick ganska omgående ett plus men råkade dessvärre ut för ett tidigt missfall i juni... Vi har nu försökt bli gravida sedan missfallet och är på försök 3. Har BIM 1/10.

    BIM OKTOBER1/10 BA0911, Zyprexa, Theresesvea, Sandra252/10 Sabe, Friia3/10 avigmaria4/10 Phoworray, myownworstenemy5/10 AnnaAgaton6/10 hoppfull26, Marren807/10 Janniiique, Längtan2013049/10 boshab, JossanA, Tjofsan0110/10 Lylls11/10 Annali8512/10 lillstrumpa12313/10 BDN14/10 IA8815/10 s0ff17/10 awi, EllaLo21/10 Midvintersol


    Välkommen! Tråkigt med missfallet. Har försökt sen maj och börjar bli lite otålig. Hoppas oktober är allas vår månad! :)
  • boshab
    Zyprexa skrev 2019-09-27 08:22:23 följande:

    Använder mig också av NC :) BIM på tisdag och såhär ser grafen ut fram till idag. Håller tummarna :P


    Vilken fin graf och grattis till plusset!! :D
  • boshab
    AnnaAgaton skrev 2019-09-30 16:05:33 följande:

    Hej o välkommen.. man ska ju vänta o testa till iaf 3-4 dagar innan BIM med dom testa tidigt men finns de som lyckats få pluss innan och det är ju så svårt att låta bli o testa om man tycker att man känner något:) jag kände massor av grejjer förra månaden o testade som en tok:) va ändå negativt.. så denna gången försöker jag låta bli, och vi missade nog ÄL oxå och känner inga symptom alls så ... :(


    [/quote]

    Instämmer! Man är ju så spänd och vill ha ett plus så gärna. Jag är på ÄL+9 idag och hade bestämt att jag tidigast testar på fredag. Började tänka idag och flyttade fram det och tänkte "testar redan imorn, är ÄL+10 och har några testa tidigt" Tittade just och insåg att jag inte har ett enda tidigt test och måste därför vänta till BIM. (Tänker inte åka och köpa hehe) Kändes jobbigt i stunden... Man kan bli lite smått galen av att testa, och så besviken efter varje negativt test.
  • boshab
    Laloppan skrev 2019-10-01 21:23:05 följande:

    Lycka till nästa månad AnnaAgaton =)

    Ni med bim kommande dagar, hur mår ni? Känner ni något?

    Jag vill inte bygga hopp på mina känningar, lyckats göra det förr utan att vara gravid. Men man känner ju vad man känner, oavsett om det beror på pms eller graviditet.

    Äl+7 för min del, haft svag värk i tjejmagen till och från hela dagen. Något tillfälligt eller inte återstår väl att se. Brösten är ömma, vilket dom vart tidigare också (började när vi satte igång bebisverkstan, framkallar det väl psykiskt eller nått haha förr fick jag sällan ömma bröst) så jaa, inga säkra tecken alls haha!


    Jag är på ÄL+11 idag. Är samma som fö dig - har haft känningar i brösten i några dagar och varit trött. Men brukar iofs ha det innan mens...

    Funderar på att prova med bisolvon om mensen kommer :)
  • boshab
    Laloppan skrev 2019-10-02 12:58:18 följande:

    Ja, inget kan ju tas som ett säkert tecken. Brösten fortfarande ömma här. Tidigare har det lagt sig ju närmare mensen jag kommer. Men fortfarande några dagar kvar dit så vad som helst kan ju hända =). Inte känt av något i magen idag dock, så kan ha vart något tillfälligt.

    Testar faktiskt bisolvon till denna omgång, efter tips från förra månadens grupp. Var superförkyld med hemsk hosta så tänkte att jag lika gärna kunde köra två flugor i en smäll haha! Tog i tablettform fram till någon dag innan äl (hostan försvann så glömde av att ta sista dagarna).


    Precis! Hoppas att det är en graviditet på g! Spännande med bisolvonen :D

    Tur att kunna köra två flugor i en smäll haha :) Har köpt i flytande form. Tog din partner också?
Svar på tråden BIM Oktober 2019