Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

  Tis 10 sep 2019 16:13 Läst 3 gånger Totalt 206 svar
  Visar endast inlägg av BurningDiamond - Visa alla inlägg
 • Tis 10 sep 2019 16:13 #32 -1 +3

  Vilken märklig relation... Varför vill du leva med en våldtäktsman?

  "så fort han insisterat på att han vill ha sex"? Vilken normalt funtad individ gör det?

  Och "Jag visade tydligt att det inte var okej att bete sig så men valde trots allt att försöka bortse från vad som hänt"? Vilken normalt funtad individ bortser från en våldtäkt?

  "Han är verkligen världens finaste person bortsett från dessa händelserna" Är du helt från vettet? Nej, en våldtäktsman är inte världens finaste person.

  Och alla som kommer dragandes med "normaliseringsprocessen", TS skriver själv att detta är en blixt från klar himmel och inget som kommit smygande allt eftersom under deras 5 år långa relation.

  TS, om du nu tvunget vill leva med en våldtäktsman så tycker jag att du ska införskaffa en sk "cock cage" och låsa fast hans kuk så du kan sova ifred. Ev kan du även skaffa en trevlig strap-on och "råka" rövknula honom lite då och då.

 • Tis 10 sep 2019 17:42 #47 +4
  Anonym (......) skrev 2019-09-10 17:38:13 följande:

  Jag försökte förklara att han kanske inte gjorde det med flit utan i sömnen, vilket händer och är ganska vanligt. Händer bla mig själv. Tog det som exempel.


  Det kanske ger tröst om att han inte är en komplett idiot. Men det får ju dom diskutera sinsemellan.


  Skaffa lite läsförståelse. Ett tips bara.


  Det är varken vanligt eller normalt att våldta sin partner i sömnen...
 • Lör 14 sep 2019 04:57 #130 +1
  Anonym (Går int) skrev 2019-09-13 16:37:14 följande:

  Är det ingen mer än jag som reagerar på det sk självmordshotet?

  Vad jag kan läsa och tolka så skriver ts att HON är rädd att han menar självmord. Men det vet vi ju inte.

  Off topic så har jag en allvarlig sjukdom. Det har krävt mycket och jag har varit riktig sjuk och planerat min begravning och sagt till folk i min ledsamhet att jag lika gärna kan slänga in handduken. För så känns det i stunden. Nu tar folk det väldigt allvarligt och ser det som att ts man manipulerar henne. Och kanske gör han just det. Han verkar inte riktigt som han ska. Men vi kan inte ta för givet att det var just självmord han menar. Eller om det bara var en uttryck av besvikelse som sedan ts förstorade upp i rädsla att bli förövaren.

  Jag vet inte och inte ni heller. Kanske inte ts heller ännu. Så det är dumt att ta förhastade slutsatser. Däremot är det bra att så många försöker uppmärksamma ts på att det (kan vara) ett trix.


  När en individ blir suicid över att hans fru inte vill bli våldtagen av honom, så kan jag väl tycka att det inte är världens största förlust om han genomför sitt hot...
 • Lör 14 sep 2019 12:43 #133
  Bagar Bengtsson skrev 2019-09-14 12:33:11 följande:
  Jag fördömer denna man. Jag skulle nog också kunna säga  "Begå självmord" men jag skulle även garanterat få skuldkänslor om han gjorde detta fast jag egentligen inte gjort fel. Det spelar ingen roll om folk säger att man inte ska ha skuldkänslor- det får man ändå.

  Det är väldigt individuellt. Om din vän ringer kl 03 mitt i veckan och ber dig komma och hämta henne (trots att det går taxi) men du är själv hemma med barn som sover och du säger att det inte går- skulle du då inte få skuldkänslor om hon blir våldtagen/mördad?
  Det är väl två ganska olika scenarion?
  En vän ringer och vill ha hjälp, men jag vägrar (av förståeliga och godtagbara skäl), eller en person våldtar mig upprepade gånger...

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll