Svar på tråden Har förskolan rätt?
 • Anonym (A)
  Ons 11 sep 2019 13:15
  296 visningar
  199 svar
  -1 +2
  Inlägg från Anonym (A) Visa alla inlägg
  199
  296

  Har förskolan rätt?

  Den tid du inte arbetar/studerar är din fritid. På fritiden gör man inte bara roliga saker, man går till tandläkaren, möten på skolan, möten i BRF osv.

  Helt ärligt, är ni många här som får en tandläkartid mitt på dagen som går till fsk och hämtar barnet först för att det är på er fritid som det sker? När besöket skulle ta 30 min och sen jobbar ni vidare resten av dagen?
  Det tror jag inte på. För egen del så har jag definitivt inte gjort det.

 • Anonym (A)
  Ons 11 sep 2019 13:23
  #16
  -2
  Så isf måste jag gå dit, hämta minsta, gå hem igen och lämna till en barnvakt, gå tillbaka igen, gå på mötet, gå hem och hämta barnet igen och ta tillbaka det till förskolan innan jag går tillbaka till jobbet. Låter ju väldigt rimligt.

  Rimligt? Jvligt orimligt!
 • Anonym (A)
  Ons 11 sep 2019 13:42
  #23

  (.) för egen del går jag i princip aldrig till läkaren men väl tandläkaren och jag ser till att få tidiga morgontider eller lunchtider. Utöver det så har mitt barn lämnat fsk för länge sen så du kan andas ut när det kommer till mig.

 • Anonym (A)
  Tor 12 sep 2019 10:30
  Självklart baseras det även på vistelsetid. 

  Om ett barn har vistelsetid 9-16, hur förändras personalens antal och arbete av att en mamma går på ett möte mellan 13-14 menar du? Hur känner de av att hon inte är på sitt arbete den timmen?
  Även om man hämtar barnet från fsk för att ta med det på mötet så måste personalen jobba lika länge eftersom barnet kommer tillbaka och således behöver tillsyn resterande tid av dagen. Det enda som händer är att det är ett barn mindre i gruppen en kort stund.
  Så hur menar du att det påverkar personalens dag att man går på ett privat möte inom sin arbetstid och barnets vistelsetid.
  Jag förstår verkligen inte så upplys mig.
Svar på tråden Har förskolan rätt?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...