• 66Joy

    Vill kvinnor ha kk?

    Anonym (Anonym) skrev 2019-09-13 13:18:13 följande:

    Vore jag singel så absolut jag har haft något liknande tidigare. Nu har jag sambo och ibland känner jag att jag kanske behöver någon till men vill ju helst ha min sambo. Önskar det fanns något som gjorde att han ville oftare.


    Går ju att ha en älskare lovligt med. Häftigt för alla.
  • 66Joy
    Anonym (Pelle) skrev 2019-09-13 13:44:26 följande:

    Håller med "moder1".

    Kvinnor och män kan vara olika, men också väldigt lika.

    Det går inte kategoriskt att säga att kvinnor inte vill ha en kk, eller ett "one-night-stand". Visst, det är många kvinnor som framför åsikten, att "jag måste ha känslor för personen för att kunna ha sex" eller "jag skulle aldrig kunna, minsann bla bla".

    Att det skulle stämma för alla kvinnor, det stämmer inte. Det kan jag intyga.

    Jag har haft såväl kk:s som one-night-stands, och handen på hjärtat så har det absolut funnits tillfällen när jag inte varit den mest drivande parten att få till den typen av sexuellt umgänge. 

    Det finns nog gott om kvinnor som i en period av sitt liv inte är intresserade av att träffa the-one-and-only-Mr-Right, utan kanske vill ha ett lösare förhållande som kretsar kring just sex. Precis som det finns kvinnor som kan tänka sig ett "one-night-stand" för att lusten, kåtheten infann sig just där och då, och i ett möte med en person.

    För frågan är vad det är för slags känslor som krävs? De kvinnor som jag har haft en kk-relation med så har det ju funnits känslor som kretsat kring att; personen är trevlig, gör mig sexuellt intresserad, när man träffas så har man bra sex. That's it. Och det har räckt för mig för att kunna just träffas förutsättningslöst men med den tydliga förutsättningen, för bägge parter, att vi träffas för att ha sex med varandra.

    Samma gäller otrohet. Samma där; "jag skulle aldrig kunna, minsann...". Varje gång jag hör den framföras så skrattar jag inombords. Det är inte könet som avgör! Män likväl som kvinnor kan vara otrogna. Tror man inte det, så välkommen och lukta på kaffet i verkligheten.

    Så fort man förstår att så är fallet så blir livet mycket enklare att leva, och man förstår att män och kvinnor kan vara ack så lika när det kommer till sex och förutsättningar för att ha sex.


    Mkt sanning i det.Pma gärna.
Svar på tråden Vill kvinnor ha kk?