• Tecum

    Kär i en annan man

    Ja du är verkligen ett kap...not!

    Gör slut med din kille snarast, han kommer att bli helt förstörd men det blir han ändå förr eller senare. Lika bra att få det gjort och han blir nog inte helt förvånad med tanke på ditt tidigare velande. Men säg inget om otroheten.

  • Tecum
    Anonym (sådär) skrev 2019-09-18 17:02:45 följande:
    Det är ingen tanke det är fakta... frågan har debatterats många ggr med samma resultat. En överväldigande majoritet av människor som blivit bedragna röstar för att sanningen ska fram och majoriteten av de som varit otrogna röstar för att det inte ska komma fram. Mao är det irrationellt att påstå att man "skyddar" någon genom att undanhålla sanningen eller ljuga för bevisligen vill de allra flesta veta. Så ja, faktiskt... den enda man vill skydda är sig själv INTE sin partner och nej det är inte alls sin partners känslor man är rädd rädd om utan vad konsekvenserna för ens handlingar kommer får för en själv.... men eftersom det inte låter så fräsch så gör man om det i sitt huvud till att det bara baaaara den andra man skyddar, absolut inte sig själv, nejdå....ett annat ord för det är rationalisering.

    Samma sak gäller att bara svara på det man frågar efter. Det är något alla som varit otrogna gör... först säger man inget alls, blir man tvungen till det så berättar man så lite som möjligt, blir man tvungen att berätta mer så släpper man motvilligt ut nästa lilla pusselbit... osv, osv... detta är anledningen till varför så många förhållanden spricker efter en otrohet för ur den bedragnes perspektiv är lögnerna och allt slingrande värre än handlingen i sig. Hur en person hanterar sina "misstag" säger mer om personen än misstaget i sig och det är mycket lättare att förlåta någon som står för sina misstag än någon som ljuger och slingrar sig.

    Nu har ju TS tänkt byta kille, och visst vill hon fega och göra det som är bekvämast för henne så kan man absolut förstå det, men att påstå att undanhålla sanningen för sin kille skulle vara för hans skull är bara rent BS.
    Men om killen tar livet av sig när han både blir av med den han älskar och dessutom får veta att hon varit otrogen?  Enligt TS är han känslig och kanske mentalt instabil, att få två chocker samtidigt kan bli för mycket. Så tanken här är faktiskt att skydda honom. Får han reda på det senare så får han, då ska det hanteras då. Enda skälet att tala om det är att han lättare kan hata TS, men därmed inte sagt att han kan gå vidare. Han är ju dubbelt sviken och det kan sätta outplånliga spår hos en känslig person. 


  • Tecum
    Anonym (sådär) skrev 2019-09-18 20:50:06 följande:
    Kan säkert hända och man kan säkert hitta på alla möjliga tragiska och färgfulla scenarier men det händer ju väldigt sällan, varför ska man utgå ifrån ytterligheterna?

    Ska man berätta för någon att han har cancer så han kan göra något åt det eller ska man skita i det för det finns risk att han tar livet av sig?
    En både dålig och smaklös liknelse att jämföra cancer och otrohet. Säger mer om dig än om de som är otrogna.
  • Tecum
    Anonym (sådär) skrev 2019-09-19 22:19:57 följande:
    Säger personen som drar in självmord i diskussionen.
    Att dra upp såna saker och sen gnälla över andras smaklöshet säker en hel del om dig med Tecum :)
    What? Drar in, det är ett faktum. Självmord är i värsta fall en konsekvens av separation, jag hade en vän som tog livet av sig efter att han blivit lämnad av sin tjej. Ovanligt men det kan hända och det måste man vara medveten om. Naturligtvis är de tinget skäl att stanna i en dålig relation, men kan man göra något för att minska risken så ska man.

    Otrohet är något man väljer, det är inte cancer. Och den som drabbas av otrohet dör inte, annat än av egen hand. Även det är ett val, till skillnad från sjukdom.
Svar på tråden Kär i en annan man