Inlägg från: Anonym (n) |Visa alla inlägg
  • Anonym (n)

    Stor inkomstskillnad, hur slippa dåligt samvete?

    Jag skulle saga gör slut med henne. Du förtjänar bättre. Hon är förmodligen tillsammans med dig för att du kan erbjuda henne saker. Varför var du aldrig tillsammans med någon kvinna som köpte dig saker? Tänk på den saken

  • Anonym (n)
    Anonym (Karin) skrev 2019-09-22 09:48:46 följande:
    Det framgår ingenstans i ts att ts köpt något åt sin blivande sambo eller att han tänker göra det i framtiden. Eller att hon vill att han gör det.

    Du tänker att det enda han har att erbjuda sin nuvarande är pengar men för framtida partners

    har han mer att erbjuda?
    Jo, han erbjuder lägenhet som hon bor i, Han erbjuder bättre standard än kvinnan själv. Han har mycket pengar, hon är fattig. Han äger tillgångar hon äger inget. 

    Han förtjänar bättre som sagt. Han borde genast göra slut och leta vidare.
  • Anonym (n)
    Anonym (Karin) skrev 2019-09-22 10:01:00 följande:
    Att han har mycket pengar är ju inte samma sak som att hon får ta del,av dem.

    Ja, han erbjuder henne att hyra ett hem hos honom. Vad hon har för standard på sitt nuvarande boende och om hon skulle kunna få samma standard till samma kostnad och med samma villkor med en annan hyresvärd vet vi inte. Eller om det ens är en standard som hon vill ha.

    Du får naturligtvis anse att hon är en sämre person än han enbart baserat på hennes inkosmt och att han förtjänar någon i ditt tycke bättre, men jag tolkade dig som att han hade köpt saker åt henne och det framgår inte av vad han skriver.
    Hon vill att han köper saker åt henne. Hon är inget att se upp till eller ha, han borde jämföra henne med kvinnor på nattklubb som endast kisser de (snyggaste, längsta, rikaste och charmigaste)

    Varför skulle det vara undantag för kvinnor? om kvinnor kan välja och vraka mellan de bästa borde kvinnor bli behandlade detsamma. Inga undantag bara för att du snackar skit och försöker manipulera ts 
  • Anonym (n)

    Ts kola denna video och få din uppfattning av hur du vill gå väga till, verkar som att du saknar denna erfarenhet:



  • Anonym (n)
    Anonym (Karin) skrev 2019-09-22 10:13:18 följande:
    Hur vet du att hon vill att han köper saker till henne? Känner du henne? Eller baserar du det på en fördom om kvinnor med låglönejobb? Det står ju inget om det i ts i alla fall.

    Jag tycker alla oavsett kön ska välja den partner som de trivs bäst med och mår bra tillsammans med. Så givetvis ska ts välja den han trivs bäst med. Vet inte varför du tror att jag tycker nåot annat. Men han ska ju gå från sina prefenser och inte dina.

    Men nu blir det lite väl ot, vill inte ta över tråden med saker som jnte handlar om ts fråga.
    Ja jag vet att hon vill att han köper saker åt henne, för annars hade hon varit tillsammans med en man utan bostad och pengar? Varför hade inte det fungerat. Du snackar bara skit och tror att alla är naiva och ska tro på ditt skitsnack.
  • Anonym (n)
    Anonym (Karin) skrev 2019-09-22 10:23:29 följande:
    Ok, så alla kvinnor vars syfte med ett förhållande inte är att sko sig ekonomiskt på partnen väljer bostadslösa män som inte kan försörja sig själva?

    Ja du. Det får ju vara din världsbild. Det finns säkert en del att säga om den men jag väljer att avstå då det blir respektlöst mot ts och trådens ämne. Så jag kommer inte fortsätta vår diskussion.
    Diskussionen var länge över, du kommer mer orelevanta svar. Verkligheten är så trist som den verkar med dagens kvinnor att de är endast ute efter materiella saker och hon I ts tråd försöker göra allt för att dölja sitt sanna jag. 

    Så fort hon fixat sin ekonomi kommer hon dumpa ts och leta vidare på en ännu rikare att snylta på för att göra samma sak där.

Svar på tråden Stor inkomstskillnad, hur slippa dåligt samvete?