• Anonym (Ful.)

    Får man nånsin tillbaka sexlusten?

    Min sexlust är verkligen helt utdöd sedan förlossningen. Skäms så mycket över min kropp och nojar bara över hur stor jag är där nere. Jag vet att småbarnstiden bara är temporär, men hur gick det med er sexdrift efteråt? Får man hitta nya erogena zoner eller blir man ?normal? nån gång? Känns som jag försummar min partner, men samtidigt vill jag inte va den som ?ställer upp?.

  • Svar på tråden Får man nånsin tillbaka sexlusten?
  • Anonym (Ful.)
    Anonym (Allvarligt) skrev 2019-09-26 12:38:53 följande:

    Bra förslag med alkohol till en kvinna som ammar.


    Jag ammar inte, vad fick du det ifrån? Och även om jag gjort det, är ett glas eller två faktiskt ingen fara.
  • Anonym (Ful.)
    Anonym (Vana) skrev 2019-09-26 12:26:39 följande:

    Nu har jag inte småbarn längre men har tappat lusten i perioder efter det, nu låter det här helt sjukt och jag menar inte att man ska ställa upp om man inte vill men det handlar lite om vana också... är man inte jättesugen men helt ok med det så kanske man kan ligga ändå 1 gång i veckan och efter ett tag så kommer suget tillbaka.

    Jag läser även en del på sexnovell.se och efter det kan jag bli ordentligt sugen :)


    Förstår vad du menar. Ju längre man går utan desto mindre lust får man. Men tack för dina tips! :)
  • Anonym (Ful.)
    Anonym (Allvarligt) skrev 2019-09-26 15:42:06 följande:

    Stark gissning med tanke på att du pratade om efter förlossning. Oavsett är inte berusningsmedel ett bra förslag för att lösa något problem, synnerligen inte om personen kanske ammar.


    Stark gissning att du också är mamma, som bestämt sig för att inte ta ett enda glas innan ungen flyttat hemifrån och anser att alla som inte delar ditt livsval är alkisar.
  • Anonym (Ful.)
    New Dawn skrev 2019-09-28 09:23:34 följande:

    Först och främst, använd inte ordet man. Fundera i stället varför DU inte har sexlust.

    Du pratar om nya erogena zoner, vilka erogena zoner menar du att du tappat?

    Du skriver att du "nojjar" dig över att du blivit stor. Är det ett problem för dig att du blivit stor, eller är det en "nojja"?

    Vad njuter du av (eller snarare vad njöt du av) när det gäller sex?

    Älskar du din man, känner du dig älskad?. Tycker du om närhet med din man? (Närhet som inte behöver leda till sex)


    Känner mej bara allmänt ful och är trött jämt. Men alla småbarnsföräldrar är ju trötta, så kan ju knappast skylla på det i flera år. Har dessutom en ?lyxbebis? som oftast sover från 19-20 på kvällen och vaknar runt 5, så kunde varit värre.

    Brösten var min erogena zon och jag brukade va nöjd med dem, men nu känns det nästan obehagligt att ens ta på dem.

    När vi hade sex för första gången efter förlossning, nämnde han att det kändes annorlunda och stort så det har fastnat i mitt huvud. Sen var det inte direkt skönt heller så är ju inte så ivrig över att göra om det heller.

    Jag älskar min man och känner mej älskad. Tycker även om närhet, men sex känns bara som ytterligare ett prestationsmoment.
  • Anonym (Ful.)
    Anonym (Kalle) skrev 2020-06-13 00:06:32 följande:

    Öh??

    Va fan. Det är ju såna som du som sabbar livet för andra. Ta dig i kragen, släpp offerkoftan och ha sex så kanske du kan bygga på något. Du distanserar dig bara mer om du vägrar sex!


    Ja, så skulle nog en incel beskriva det.
  • Anonym (Ful.)
    Anonym (....) skrev 2020-06-16 08:50:56 följande:

    Hur lång tid har det gått sedan förlossningen?

    Och hur lång tid hade det gått när ni hade sex första gången efter?


    Det har gått ett år snart. Första gången vi hade sex var väl 3 månader efter förlossningen. Jag är fortfarande stor och ful där nere, men försöker lära mej leva med det och inte bry mej. Sex finns ändå inte på kartan längre, då vi separerat.
  • Anonym (Ful.)
    Anonym (Tråkigt) skrev 2020-06-23 19:28:07 följande:

    Tråkigt att ni separerat, berodde det på obefintligt sexliv? Tror tyvärr ofta att som kvinna måste man ställa upp på sex om man vill leva med en manlig partner. Jag ställer upp regelbundet, skadar mig ju inte på något sätt


    Nä, sexlivet var mer ett symtom på andra brister i förhållandet. 
    Tro mej, jag har ställt upp och behagat. Men tror de flesta kan skriva under på att det inte funkar i längden att allt ska gå ut på att göra den andra nöjd och att aldrig få ut nåt av det själv. Skulle faktiskt bli sårad om min partner känner att han bara "ställer upp"
  • Anonym (Ful.)
    Anonym (Kalle) skrev 2020-08-10 21:56:44 följande:
    Du har rätt. Jag borde ha citerat den del jag menade av vad hen skrev. Vad jag syftade på var ?ställa upp?. Man ?ställer upp? hela tiden för varandra genom att göra saker den andre vill men som man inte själv alltid vill. Men bara för att det är sex så ska det på något konstigt sätt vara speciellt. Det är det inte. Är det viktigt för någon i ett förhållande så bör man göra sitt bästa för att uppfylla det. Precis som att något annat viktigt kan vara viktigt och värt att uppfylla för den andre.

    Men hon sabbar inte för andra. Det var helt fel skrivet av mig. Ber om ursäkt!!!
    Om vi vänder på det så kan jag inte tänka mej nåt mer avtändande än att ha sex med nån som bara gör det för min skull. Åtrå ska vara ömsesidig.
  • Anonym (Ful.)
    Anonym (Kille) skrev 2020-10-12 15:01:07 följande:

    Jag upplever att min hustru är trängre efter varje förlossning, vi brukar vänta kanske 2månader efter förlossning med att ha sex, så att hon läkt och blivit bra. Men då har jag tyckt att det är riktigt trångt och tajt.

    Jag har inbillat mig att det beror på att slidan har genomgått en förlossning, och för att klara det har kroppen tränat upp hennes vaginamuskler. Sen en tid efter förlossningen återgår det till det normala, och som jag antar att de flesta kvinnor är, otränade i slidan. Min fru går ialf INTE runt och gör knipövningar.


    Synd man inte har hennes anatomi då
Svar på tråden Får man nånsin tillbaka sexlusten?