Inlägg från: Anonym (Inte ensam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte ensam)

    Min man vill använda blöja

    Anonym (Signe) skrev 2019-09-30 08:52:23 följande:
    Men alltså funkar det att ha ett normalt samliv.. Just nu känns sex totalt otänkbart. Hur ska jag kunna t äl nda på honom igen.
    Min sambo gillar också att ha blöja på sig. nu är det inte alls så ofta som det verkar vara hos er. jag vet inte exakt hur detta kom på tal hos oss men det vara efter att vi varit ihop i flera år vi flamsa och tramsade som vi brukade göra och mellan skrattsalvorna får han fram hjälp jag kissar snart ner mig var på jag frågar ordagrant men på skämt. "då kanske det är bäst jag lånar med mig en blöja från jobbet" helt plötsligt blev det tyst och han svara "kan du göra det" tänkte mycket på det vad han ville och varför. vi prata några dagar senare och han sa att han ville prova sova med blöja på sig. jag tog hem en blöja och den natten blev det inget sex det skall gudarna veta. men nu tänker jag inte på hur han sover vi lever helt normalt har helt normalt sex och jag vet att han sover med blöja på sig ibland, oftast när jag är borta eller när jag har mens då blir det ju inte sex i sängen ändå. han har vad jag vet aldrig haft blöja på sig på dagen när barnen har varit vakna någon gång har det hänt att han har tagit på sig en blöja efter vi lagt barnen och vi sitter uppe och kolla på en film eller så men han frågar alltid först om det är okej att han tar på sig en blöja vilket jag kan tycka är lite jobbig för då vet jag ju att han sitter där jämte mig blöja på sig. men samtidigt så slipper jag känna känslan av att börja smeka han och upptäcka då att han har blöja på sig.

    det är faktiskt inget jag stör mig på vissa gubbar gillar ha strumpbyxor visa gillar gå i string andra gillar tydligen gå i blöja.

    så ta det lugnt när han har pratat med någon om varför han vill det kan ni prata och göra om upp regler när och hur du tycker det är okej att han har blöja på sig. 

    lycka till.  
  • Anonym (Inte ensam)
    Anonym (Signe) skrev 2019-09-30 15:11:45 följande:
    Fanns en förhoppning att han skulle bli nöjd med att bara ha blöja när han är borta (reser i jobbet) men det fumkar tydligen inte. Han behöver närheten också. Fast det är en närhet han i nuläget inte kan få. Jag kan ge en kram och det här spontana stryka över ryggen, ställa mig bakom när han sitter och krama om lite bakifrån. Men that's it. Ligga nära I sängen går inte. Inatt "somnade" jag på soffan
    Jag kan förstå att det känns konstigt/fel att ge han närhet och kramar just nu. jag kan inte lova eller berätta hur du kommer känna om 1 vecka eller 1 år men efter som ni verkar prata mycket och verkar ha en bra dialog med varandra så tror jag detta kommer lösa sig. jag tror det finns mer mellan er än att det är ekonomiskt praktiskt att stanna. annars hade du inte startat denna tråden utan redan varit klar med att lämna han. 

    jag tror också att han blöjbärande kommer att avta ganska fort. och tillslut kanske det blir som för mig något jag vet om men som jag egentligen aldrig märker. reser han mycket i jobbet finns det ju gott om tid för han att använda blöja utan att du ens är i närheten. 

    mitt råd är ta det lugnt fortsätt prata och berätta också hur du känner så du inte bara blir en person som lyssnar på han.
  • Anonym (Inte ensam)
    Anonym (Galet) skrev 2019-10-01 18:46:16 följande:
    Jag tror absolut att han kommer bli hjälpt av att bearbeta sin barndom via psykoanalys (psykoterapi). Gör han det så behöver han inte ens nämna blöjan för terapeuten utan kommer självmant att vilja sluta med det egtersom han inser bakgrunden till beteendet och förstår hur han ska hantera det och använda andra verktyg än just blöja. Blöjan i sig är ett verktyg, som en snuttefilt eller lugnande tablett/alkohol.
    Jag vill inte vara negativ och sur men jag tror inte han blir av med sitt intresse för blöjor bara han pratar med en psykolog. (kanske inte det du menar heller.)

    Att TS och hennes man kan få hjälp stöttning via en psykolog är jag helt med på och tycker det är jätte bra att dom försöker hitta någon att prata med. att hans begär att ha blöja hemma och mer eller mindre hela tiden kan minska genom samtal med en psykolog tror jag också på men jag tror att man föds men en fetish och det går inte trolla bort samma är ju att man föds till hetro, bi eller homosexuell. det är drifter man inte kan få ur sig.

    Hoppas ni förstår hur jag tänker.
    och håller med om att det är kul om TS uppdaterar hur läget är och vad som händer.   
  • Anonym (Inte ensam)
    Anonym (Signe) skrev 2019-10-15 21:39:31 följande:
    Ja för att kunna slappna och och känna trygghet och lugn så vill han gärna suga på bröstet. Helt sjukt jag vet. Men hellre det än att byta blöja och lite har det varit en prioritering att få upp honom från den botten han befunnit sig på eftersom han mått väldigt psykiskt dåligt. Både pga skam över sitt behov men även över att mer eller mindre gå in i väggen pga stress.
    Oj vad många inlägg det var i denna tråden.
    och OJ du ammar han. wow alltså inget ont om det om han vill amma å du känner att det är okej med det så absolut jag tror det är väldigt många fler män som vill suga på sin frus bröst än som vill ha blöja och vill att frun skall byta blöja på dom.
    bra att han har gått till en psykolog tror inte att hans blöj och närhetsbehov försvinner av det men tror han kan finna sig själv och på så vis lättare acceptera den läggning han har (jag tror det är sexuellt vet att inte alla i tråden håller med om det,) och på så vis kunna minska sin stress och skam. och då blir det troligen mindra blöja och kräver mindre närhet,

    jag vill också ge dig TS en stor tumme upp. att du trots att det inte är riktigt din grej stöttar och stödjer din man i den mån du kan. att du finns där för han det byter troligen mer för han än något just nu. sträck lite på dig när du löser detta och bestäm dig sedan för att unna dig något för det är du värd.

      
Svar på tråden Min man vill använda blöja