• Lookingfor

    Nån som ruvar nu?

    Jag är på ruvardag 1.. fick insättning för en dryg timme sen med ett två-dagars embryo. Detta är vårt tredje IVF, men första återföring. VI had haft så dålig celldelning innan att det inte funnits nåt att sätta tillbaka. Denna gång vet jag inte, de sa att det här var fint och det såg fint ut i mikroskopet men vågar inte hoppas så mycket tyvärr eftersom utvecklingen alltid har avtagit efter några dagar :(

  • Lookingfor

    Hej! Jag är på RD 6 men med ett 2-dagars embryo. Så hade äggplock för 8 dagar sen och har officiell testdag om 12 dagar. Funderar på när jag kan ta gravtestet.. Har köpt Clearblue early detection som kan visa upp till 6 dagar innan förväntad mens.

    Känner typ inte av så mycket över huvud taget.. allt är bra där nere, brösten har ändrats lite men inte superöm eller så. Mådde lite illa i på RD 2 och sen hade jag lite kramp i magen RD 2, 3 o 4 typ men sen inget.

    Lider i vanliga fall av fruktansvärd mensvärk och har tidigare behövt åka ambulans in då mensen kommit efter äggplock, men känner inget molande än så länge.

    Så rädd att få en blödning i helgen då jag ska på ett stort event på lördag, rädd att jag ska bli helt förstörd :( läskigt att vänta på..

  • Lookingfor

    Hur går det för alla?

    Jag tog ett tidigt gravtest i lördags som visade negativt. Men ingen mens ännu iallafall. Tänker testa igen på onsdag, sex dagar innan officiellt testdatum, det borde väl visa då? Det blir då RD 13 med tvådagars.

  • Lookingfor

    Har börjat blöda lite nu.. endast ljusrosa med nån pytteliten blodklump. Antar att lutinus ger förändrad konsistens på mensen. Har testdag om en vecka.

  • Lookingfor
    Zandrisen skrev 2019-10-15 12:56:24 följande:

    Hej alla!

    Slänger mig in här. Jag är just nu på ruvardag 8 med en blastocyst (ostimulerad cykel) tog ett clearblue early test på ruvardag 5 som visade svagt positivt. Igår på ruvardag 7 tog jag ett test runt klockan 13. Det var ett svagt men synligt streck som kom upp. Kunde inte hålla mig och testade mig även imorse på ruvardag 8. Då visades även ett svagt men ändå tydligt streck. Lika starkt som gårdagens. Vet att det är dumt att testa för tidigt men kunde inte hålla mig ???? är det inte meningen att strecket ska växa sig starkare, typ? ????


    Hej! Grattis! Sträcket ska väl bli starkare men då måste man ju använda samma typ av test för att kunna jämföra. Men googla finns massa bilder, händer inte jättemycket på några dagar. Hcg ska väl fördubblas var tredje dag!
  • Lookingfor

    [quote=79932327][quote-nick]Greatexpectations skrev 2019-09-30 11:53:30 följande:[/quote-nick]Hejsan! Det vore kul att följas åt med någon som är i samma situation som mig, jag är på ruvardag nr 5[/

    Hej! Hur går det för dig? Inte hört något... visst skulle du testa mån eller tis?! <3

  • Lookingfor
    Greatexpectations skrev 2019-09-30 11:53:30 följande:

    Hejsan! Det vore kul att följas åt med någon som är i samma situation som mig, jag är på ruvardag nr 5


    Hej! Hur går det för dig? Inte hört något... visst skulle du testa mån eller tis?! <3
  • Lookingfor
    Tussss skrev 2019-10-15 16:21:58 följande:

    Nej, men är så jäkla rädd för att hoppas för mycket. Denna gången blev jag verkligen såå glad då jag klarade mig förbi BIM men självklart skulle det skita sig ändå. Nu har vi hållit på i 1,5 år snart. Det är verkligen psykiskt ansträngande. 

    För tillfället går det väl ok, det har äntligen, tack och lov, minskat liiite i mängd - jag är glad för det lilla. Vill bara att det skall vara över nu. Men detta får mig att vara jätteängslig inför nästa försök. Vill verkligen inte uppleva detta igen - då "önskar" jag hellre på supertidigt mf så jag inte vet bättre. 

    Jag hoppas styrkan ökar för dig och att det kommer gå bra! 


    Det är jobbigt att slitas mellan hopp och förtvivlan som man gör i detta! Ovisshet och väntan är också jobbig, kliande känsla i kroppen. Vi har hållit på i fyra år. Inte ett enda plus hittills dock men man hoppas ju varje gång att nu, denna gång ska det vara vår tur!
  • Lookingfor
    Karins08 skrev 2019-10-16 14:24:55 följande:

    När har du testdag och bim?

    Fortsätter ändå hålla tummarna!


    Tack, det uppskattas. Har knappt blött något mer sen imorse, blir så förvirrad. Brukar alltid få kraftig mens de två första dagarna. Måste köpa ett gravtest o ta ikväll.

    Har testdag den 22/10 men BIM typ idag. Har gått på p-piller o ätit över kartor sedan senaste IVF-försöket pga rekommenderat av läkaren så svårt att hålla stenkoll på när jag bör få mens. Plus att jag fick lång stimulering, började m sprutorna 17 dagar innan äggplock så antar att detta blir en sjukt lång cykel typ. Fick mensen innan behandlingen 13/9 så var ju 34 dagar sen. Så som sagt svårt att veta BIM, men appen clue som jag haft tidigare under åren menar att BIM är idag.
  • Lookingfor

    Tog ett test o det visade tvärnegativt. 2 v efter äggplock, o har haft lite fortsatt blödning även senare under dagen. Mens antagligen då.

  • Lookingfor
    Karins08 skrev 2019-10-16 18:05:13 följande:

    Lycka till! Känns som lutinus spökar i kroppen så mycket ibland så man blir tokig men skönt att höra att blödningen avtagit lite.

    Själv är jag i fasen ?tror hela tiden mensen har börjat, men det är Lutinus? just nu


    Ja hur ska man kunna jämföra det man känner när man vet att man tagit och tar massa grejer som påverkar hela kroppen på alla sätt?
  • Lookingfor
    Dirvas skrev 2019-10-26 13:29:05 följande:
    Tack så mkt! Testar tyvärr en vecka senare inte starkare pos än för 7 dagar sedan så jag är lite skeptisk. Första gången vi lyckades var strecket väldigt starkt vid RD16 (dvs idag) så känns inte jättebra :/
    Grattis till att du fick ett plus! Förstår din oro. Kan du inte köpa ett Clearblue digital och kolla om antalet veckor stämmer? Ge inte upp, det är ändå ett plus! Kram
  • Lookingfor
    Dirvas skrev 2019-10-27 16:55:10 följande:

    Har nu börjat blöda så MF känns som det enda troliga.. Får se när vi samlar kraft till nästa försök.


    Åh vad tråkigt att höra. :(
  • Lookingfor
    Kisskasst skrev 2019-11-18 08:43:49 följande:

    Kunde inte hålla mig till testdagen och har nu tagit några graviditetstest som blivit starkare och starkare. Min testdag är på onsdag 17 dagar efter återförandet av embryot.

    Är så glad och exalterad men samtidigt är jag så rädd att något ska gå fel nu. Som tur är har jag iallafall inte ännu fått någon blödning. Vill bara att allt ska bli rätt denna gång !

    Att man kan känna sig så glad och så rädd och hjälplös samtidigt !


    Stort grattis! Håller tummarna att det fortsätter gå bra!! 
Svar på tråden Nån som ruvar nu?