• Karins08

    Nån som ruvar nu?

    Dirvas skrev 2019-10-14 16:55:51 följande:

    Åh va spännande att vi är på samma dag! :) Jag har testdag den 23/10, du då? Kommer du vänta tills testdag innan du testar? :)


    Då har vi exakt samma testdag. Är ju typ alltid lite sugen på att smygtesta, samtidigt som det redan nu känns som att det inte gick vägen

    Hade på något sätt lyckats glömma hur jobbigt det är paykiskt alltihop med detta
  • Karins08
    Lookingfor skrev 2019-10-16 10:11:33 följande:

    Igår blödde det pyttelite men idag är det mer och massa mensvärk :( jävla skit!!!!!!!!!!!!!!! Varför...


    När har du testdag och bim?

    Fortsätter ändå hålla tummarna!
  • Karins08
    Lookingfor skrev 2019-10-16 15:27:44 följande:

    Tack, det uppskattas. Har knappt blött något mer sen imorse, blir så förvirrad. Brukar alltid få kraftig mens de två första dagarna. Måste köpa ett gravtest o ta ikväll.

    Har testdag den 22/10 men BIM typ idag. Har gått på p-piller o ätit över kartor sedan senaste IVF-försöket pga rekommenderat av läkaren så svårt att hålla stenkoll på när jag bör få mens. Plus att jag fick lång stimulering, började m sprutorna 17 dagar innan äggplock så antar att detta blir en sjukt lång cykel typ. Fick mensen innan behandlingen 13/9 så var ju 34 dagar sen. Så som sagt svårt att veta BIM, men appen clue som jag haft tidigare under åren menar att BIM är idag.


    Lycka till! Känns som lutinus spökar i kroppen så mycket ibland så man blir tokig men skönt att höra att blödningen avtagit lite.

    Själv är jag i fasen ?tror hela tiden mensen har börjat, men det är Lutinus? just nu
  • Karins08
    Lookingfor skrev 2019-10-16 19:47:43 följande:

    Tog ett test o det visade tvärnegativt. 2 v efter äggplock, o har haft lite fortsatt blödning även senare under dagen. Mens antagligen då.


    Jag är typ i samma fas som dig då (fick en blastis dock) och jag har inte vågat testa ännu för jag är så inställd på att det ändå inte visar något

    Har blödningen avstannat?
  • Karins08
    Dirvas skrev 2019-10-18 10:19:45 följande:

    Va tråkigt att höra :/ Håller tummarna att det bara inte börjat ge utslag än. Jag var såå nära att testa i morse men nu blir det nog imorn istället. Men känns som mensen kan komma när som helst nu :S


    Ja man vet ju inte alls, men tror tyvärr inte att det kommer ändra sig även om jag hoppas. Lycka till om du testar imorgon!
  • Karins08
    SY83 skrev 2019-10-18 22:42:08 följande:

    Ruvardag 12 här nu. Vill testa men är så rädd att det är negativt även denna gång :(. Testdag är på måndag egentligen. Känner att mensen kommer komma när som helst eller så är det lutinus. Är så jäkla förvirrad och rädd bara.


    Alltså förstår dig till fullo! Det är en sån pärs detta
  • Karins08
    Dirvas skrev 2019-10-26 13:29:05 följande:

    Tack så mkt! Testar tyvärr en vecka senare inte starkare pos än för 7 dagar sedan så jag är lite skeptisk. Första gången vi lyckades var strecket väldigt starkt vid RD16 (dvs idag) så känns inte jättebra :/


    När ska du göra vul?
  • Karins08
    Dirvas skrev 2019-10-26 16:55:34 följande:

    Om 2.5 veckor fick jag vul-tid, känns som en evighetw. Hur gick det för dig, har inte hört ngt så anar att det inte blev plus denna gång? :/


    Jag har faktiskt plussat jag med. Men känns inte som att jag vågar tro det. Är så rädd att vul ska visa ingenting Hatar att man blir så lamslagen när man har svårt att bli gravid, man är på något sätt så mycket mer medveten om vilket mirakel det är och att man inte kan ta något för givet Känner ju att jag borde vara superglad och tänka att allt går vägen..
  • Karins08
    Dirvas skrev 2019-10-26 19:42:17 följande:

    Vad glad jag blir! :) håller tummarna att allt ser bra ut på vul och att ett hjärta tickar på. Grattis till plus! Men jag förstår känslan, det är hela tiden en massa delmål som ska klaras och så fort en klarat ett så börjar oron för nästa. När fick du vul-tid?


    Typ om en hel livsstid, om 3,5 veckor!

    Men tack
  • Karins08
    Dirvas skrev 2019-10-27 16:55:10 följande:

    Har nu börjat blöda så MF känns som det enda troliga.. Får se när vi samlar kraft till nästa försök.


    Åh, jag beklagar verkligen. All styrka till er!
  • Karins08
    Stensaxgrävskopa skrev 2019-10-29 11:14:16 följande:

    Hej! Välkommen in i tråden. Jag vet inte från vilken dag man räknar ruvning men hade uttag den 11e okt. Vi har aldrig lyckats frysa och det här är vår tredje omgång. Vi ska testa imorn. Känns mycket pirrigt och förväntansfullt, speciellt eftersom om det inte går vägen så blir det till att köpa 3 nya försök. Har aldrig hunnit till festdagen utan att få mens vid tidigare försök så jag bara känner det på mig att det här är gången det går vägen!

    Återkom gärna om hur det gick med frysen!


    Håller tummarna för dig! Heja, heja nu är du nära
  • Karins08
    Stensaxgrävskopa skrev 2019-10-30 07:08:48 följande:

    Det gick! Två tydliga streck. Var tvungen att ta två test för att vara säker men tror fortfarande inte jag fattar att det var positivt. Både min man och jag har nog gått och tittat typ 1000 ggr. Känns overkligt, glädjerus och läskigt. Kommer nog inte våga lita på att det faktiskt kommer hända förrän man är förbi första veckorna när missfallsrisken är hög men just idag ska jag försöka unna mig att bara vara glad! Wow, vilken grej!


    Åh stort grattis!
  • Karins08

    Mitt plus visade sig vara en tom hinnsäck.

    Känner mig alldeles tom inuti, och att det alltid ska vara så krångligt detta med graviditeter

    Fick tid igen om en vecka, men det känns ju rätt hopplöst Antar att det är en MA, vet nån vad nästa steg är?

Svar på tråden Nån som ruvar nu?