Inlägg från: Anonym (fråga) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fråga)

    Hur attraktiv är man som 39 åring på "marknaden"?

    Har nyligen blivit singel efter ett längre och sedan ett kortare förhållande. Jag undrar helt enkelt hur eftertraktad en 39 årig man är som är lång och ser bra ut, normal kropp (ingen ölmage), konstnärlig, musiker, rolig, intelligent, praktisk har en ödmjuk framtoning, extrovert introvert (bra på att vara social men uppskattar det inte för mycket), fast jobb med helt okej lön, inga barn men vill ha, stabil ekonomi.

    Ja, alltså det är ingen kontaktannons detta men vill verkligen veta hur det ser ut. Är alla upptagna eller finns det nån kvar där ute som inte har nån partner? :D

  • Svar på tråden Hur attraktiv är man som 39 åring på "marknaden"?
  • Anonym (fråga)
    Anonym (Goldie) skrev 2019-10-06 16:05:45 följande:

    Hur skulle du känna inför att träffa en jämnårig kvinna med barn? Intresserad av hur tankegångarna går då jag har en flirt med en kille som är i precis din situation men tänker att han säkert inte är seriöst intresserad för att jag:

    1. Har barn. Vill han inte ha egna vill han inte ha mina.

    2. Är 39. Vill han ha egna barn börjar jag bli för gammal.

    Din situation som barnlös man är otroligt mycket bättre än min som förälder och kvinna.


    Sorry, inte sett detta förrän nu. Hmm, det är svårt att säga. Ärligt talat hade jag en flirt förut med en tjej med två barn, men problemet var att hon bor 35 mil bort. Och det är egentligen det enda problemet som jag ser det att parten med barn gör att man blir fast på ett och samma ställe. Det är där hon bor som jag får bo.

    Nu utgår jag från normen att mamman och pappan har delad vårdnad och varannanvecka-köret. Klart det finns många fall där kvinnan är ensamstående och det är ju en annan sak. Däremot är det ju inte lätt att flytta oavsett om man har barn (om barnet/barnen inte är väldigt små förstås). Visst går det men jag tycker det är taskigt mot barnen om dom blivit i alla fall 6-7 år att flytta och ta dom ifrån sina kompisar. Jag hade haft väldigt svårt att göra det i alla fall. Nu har jag inte barn men vill gärna ha, och skulle inte ha några problem alls att vara plastfarsa så länge det inte finns massa groll med exet.


    Det var det som som fanken med den här tjejen jag pratade om tidigare, och det hade jag aldrig pallat med. Men om förutsättningarna är rätt, OCH (mycket viktigt) kvinnan kan tänka sig ett barn till, så jag får ett som jag är biologisk far till, då har jag inget emot det alls. Bara kul med ungar omkring sig som väcker barnasinnet hos en (även om mitt redan är på topp haha) :)

    Hur som helst måste du veta om du vill ha ett barn till eller inte, för det kommer snabbt att bli ett ämne som kommer på tal tror jag. Så det är väl mitt råd!

Svar på tråden Hur attraktiv är man som 39 åring på "marknaden"?