• Ketchup88

    BIM november 2019

    Hej! 

    Hoppar in härGlad Vet inte alls vad som pågår med min kropp just nu. Förra mensen började 7 oktober och varade i 5 dagar men mensvärken försvann aldrig. Borde haft ÄL nyss eller så kommer det snart, om jag ens har någon. Sjukt orolig att jag inte har nån längre. Och speciellt nu när jag har molvärk till och från under dagarna och har haft sen mensen började den 7 oktober. Men vi får väl se vad som händer. Beräknad mens är dock den 3 november. 

  • Ketchup88

    Vet inte helt 100 när min mens borde komma men nån gång mellan nu och söndag. Inbillar mig massa symptom som vanligt och tycker det är sjukt svårt att hålla sig ifrån att testa. Varför är det så svårt att låta bli gravtesterna?

  • Ketchup88

    Enligt min app har jag bim imorgon men jag tror jag hed ägglossning tidigare så jag är inte helt 100. Känner mig så himla nervös för jag har inga känningar av mensen alls. Och inga känningar som skulle kunna tolkas som gravidsymptom heller. Så jobbigt att bara vänta. Va sjukt nära att ta ett test för några dagar sedan men hade inga test hemma så det sket sig haha. Så nu är det bara att vänta några dagar och se vad som händer. Så drygt

  • Ketchup88

    Ingen mens och inga känningar mensen borde komma idag enligt appen. Stack till affären för att handla lite och passade då på att köpa graviditetstest. Så nu har jag 2 hemma men vet inte om jag vågar testa. Känns som det kommer bli negativt på grund av att nått är fel.

  • Ketchup88

    Enligt appen skulle mensen börja i söndags. Och på söndagskvällen innan jag la mig så kunde jag ana lite missfärgat på pappret och tänkte att jaja mensen är väl på väg. Igår hade jag jag brunt på pappret när jag torkade. Satte i ett skydd och åkte till jobbet och tänkte att nu börjar det men inget hände på hela dagen. Men igår kväll när jag kissat så hade jag klarrött på pappret. Tänkte att det drar väl igång i natt men hade inget imorse och nu är det brunt igen.

    Jag brukar ha riklig mens och massa mensvärk så detta är inte alls som det brukar. Nån som varit med om samma?

  • Ketchup88
    Nyckelpiga2017 skrev 2019-11-05 12:53:25 följande:

    Det låter ungefär som jag hade förra månaden men 3-4 dagar efter första missfärgade flytningen kom mensen igång. :(


    Det var ju tråkigt. Men då väntar jag :) tack för svar
Svar på tråden BIM november 2019