Inlägg från: Anonym (St92e) |Visa alla inlägg
  • Anonym (St92e)

    BIM november 2019

    Hej hoppar in här!

    Vi har precis börjat försöka, första försöket var förra helgen, utslag på ÄL tester då och vi fick till sex under en av de dagarna. Är nu ÄL +3 och förstår att symtom inte riktigt ?kan? infinna sig. Jag har dock molvärk i tjejmagen, illamående, trött och ibland som att det hugger. Brösten är inte ömma eller svullna. Hur mår ni andra som har bim runt 17e-19e november?

  • Anonym (St92e)
    Anonym (Alex) skrev 2019-11-07 07:22:26 följande:

    Äntligen är ÄL förbi! Bim utsatt till 17/11. Någon mer som går och väntar? :)


    Japp jag går och väntar tålmodigt haha. Har bim 17-18e november, vet inte riktigt då jag slutade med minipiller för 1,5 vecka sedan, men hade tur och fick ägglossning 1 vecka efter avslut som visade fullt utslag på ÄL tester från CB. När hade du ÄL? :)
  • Anonym (St92e)

    Möjligtvis inbillning men jag fick igår känslan av att ha magkatarr. Har inte ätit något konstigt och dricker minimalt med kaffe och onyttig mat, ändå brände det i hela magen och bröstet. Känner forfarande brännande känsla i magen. Hade/har även molvärk i vänster sida (vid äggstocken typ). Inga ömma bröst, illamående till och från. Är bara på ÄL+ 5 så är sjukt tidigt, men har aldrig känt så här mellan ÄL och mens. Börjar dock tro att det är biverkningar sedan jag slutade med mini piller (2 veckor sedan). Nån annan som har fått brännande känsla + molvärk?

  • Anonym (St92e)
    solhatten skrev 2019-11-11 06:26:08 följande:

    T

    Tycker att testet blir bara starkare, väntar bar på när första kräkan kommer


    Grattis!! Vad för symtom har du? Jag är på ÄL+7 så är lite nyfiken :)
  • Anonym (St92e)

    Hallå hallå!

    Någon mer med bim 15e-17e november? Har ni testat än eller avvaktar ni?

    Vad har ni för symtom?

    Jag har molvärk i rygg, mage och äggstockar. Är som att ett band är spänt runt hela buken och ryggen. Brösten är lite svullna men inte ömma. Har varit smått illamående till och från samt huvudvärk. Samma känningar som innan mens men brukar aldrig starta så här tidigt. Har haft känningar senaste 4-5 dagarna. Är på ÄL+ 10 ungefär.

  • Anonym (St92e)
    kesannake skrev 2019-11-12 15:44:03 följande:

    Herregud... Sambon som blev sur i morse för att jag överdrev mina ?känningar?. ?Det kan inte ta sig på första försöket?..... Nu klurar jag på hur jag ska visa detta när han kommer hem!! Tog sticka i morse, ena visade streck men andra inte så jag vågade inte tro det. Köpte ett digitalt och testade för en timma sen!!


    Vad kul, grattis!

    Vad hade/har du för symtom?

    Jag tror väl aldrig att vi kommer ha den turen att lyckas på första försöket... men jag ska avvakta och vänta med att testa på typ torsdag eller fredag tänker jag.
  • Anonym (St92e)
    Anonym (Gaebelar) skrev 2019-11-13 06:41:20 följande:

    Ser ni någonting eller är det bara jag? ÄL+11 idag..


    Jag ser också! Grattis :)
  • Anonym (St92e)

    Har bim 17e så nu på söndag, och nu har jag inte alls mycket symtom kvar..., Har haft lite ömma bröst, molvärk och varit frusen men nu har molvärken i äggstockar och mage minskat, men har fortfarande trött och ömmande känsla i korsryggen. Lite illamående till och från men inget som stör. Tog test imorse ÄL+11 men visade negativt. Har tappat hoppet.

  • Anonym (St92e)

    Har sedan igår Bim-2 fått bruna/rosa flytningar (inte riktig mens), men tänker att det kommer igång vilken dag som helst då jag inte har några grav symtom kvar. Hoppar därmed över till decembertråden. Lycka till alla ni andra!!

Svar på tråden BIM november 2019