Inlägg från: nufårvise |Visa alla inlägg
  • nufårvise

    BIM november 2019

    Hej, jag tror jag har bim i dagarna, men har dålig koll. Hade inte tänkt testa idag, så testade inte på morgonen. Sen kunde jag inte hålla mig så testade och det var blankt. MEN, jag har så stora bröst, ömma, har haft det sen i onsdags, smått illamående till och från och även haft molvärk och hugg i magen/ljumskarna. Får nästan "senadrag" i ljumskarna om jag reser mig för fort. Vad har ni för symtom /sken symtom ;)

  • nufårvise
    hundenhubbe skrev 2019-11-17 13:16:11 följande:

    Jag har molvärk till och från, ömma bröst, väldigt stor hunger, otroligt ful hy och i 2 dagar har det till och från smakat metall i munnen. Ömma bröst har jag jämt innan mens men ful hy och denna hunger känns igen sen sist! Hoppas hoppas :) längtar till att testa på tisdag men också rädd för att få negativt igen :(


    Åh, så spännande! Min kropp har varit lite knasig ett tag nu, men brösten är ändå ovanligt stora och brännande. Sen har jag varit småtjyvens hela dagen. Synd att dagarna blir så långa när man väntar på att testa.
  • nufårvise
    Anonym (Andra barnet) skrev 2019-11-17 20:47:43 följande:

    Hoppar in i tråden, har BIM på fredag enl appen.

    Försöker med vårt andra barn, detta är första seriösa försöket. Hade senare ÄL än jag trodde men fick glad gubbe förra fredagen på ÄL test, och hann med lite både före och efter så får de om det räckte men jag är tveksam..

    Är 34år och vårt andra barn fyller 3 i början av feb. Osäker på hur fertil man är nu.. har känt mig väldigt stressad över barn 2 länge men äntligen så är mannen med på tåget!

    Har haft lite dragningar och Molvärk/mensvärk, och inte mensvärk i svanken, vilket jag bara brukar ha före mens. Känt mig trött senaste dagarna men så brukar jag ha före mens också så svårt att säga.

    Tror jag plussade ganska tidigt med dottern, typ 5-6 dagar innan. Tänkte försöka testa i morrn...men det kanske är för tidigt?

    Håll tummarna!


    Åh, vad spännande! Hoppas på att se ditt test imorgon då, med streck!
  • nufårvise
    Elina22 skrev 2019-11-18 09:07:57 följande:

    Har bim idag. Har typ som mensvärk/molande värk. Dock inte fått mens ännu så efter jobbet ska jag springa iväg och köpa ett test. Har ni andra känt av mensvärk men inte fått mens och istället visats sig vara symtom till graviditet? *hoppas*


    Ja, mina två graviditeter har det känns så. Trodde hela tiden mensen var på g trots positivt test. Underlig känsla.
  • nufårvise
    Anonym (Andra barnet) skrev 2019-11-18 09:15:12 följande:

    Testade nu på morgonen med CB testa tidigt, såg dock ingen antydan till streck så det är nog kört denna månad. Vet att jag har 5 dagar till BIM men har bara fått för mig att det skulle synas nu om jag var gravid eftersom jag plussade så tidigt förra gången..

    Får inte ihop det hur jag mår, känner mig skakig i kroppen idag, nedstämd och väldigt känslig liksom. Har fortf mensvärk lite då och då på framsidan vilket jag aldrig brukar ha..

    Kan ju testa i morrn också och se men d känns kört :(


    Jag mår också skumt, tjyvens hela tiden, förutom om jag äter. Trött och yr. Känner mig sjuk.

    Tror inte det är kört för dig. Är ju ett tag kvar.
  • nufårvise
    Supertrio skrev 2019-11-18 12:49:00 följande:

    Håller jag helt på att bli galen eller ser ni också ett VÄLDIGT svagt streck??????


    Jo, ser nåt svagt.
  • nufårvise
    Anonym (Längtan) skrev 2019-11-18 13:52:23 följande:

    Är det något jätte svagt där eller är min längtan bara för stor? Vet ej hur jag ligger till i min kalender eftersom jag inte fått tillbaka mensen efter förlossningen


    Ser inget tyvärr. Hoppas det syns bättre idag!
  • nufårvise
    hundenhubbe skrev 2019-11-19 17:27:00 följande:

    Familjeliv låg nere för mig igår xS superskumt! Tog ett test imorse och samma här... sopblankt. Känns verkligen kört... tar ett imorgon och syns inget då 5 dagar innan bim och äl+10 ger jag upp denna månad. Synts så tidigt alla andra graviditeter...! Det värsta är att jag känner mig som sist jag var gravid! Ful hy, mensvärk , gasig, ömma bröst och i 2 dagar mått väldigt illa på fm fattar ingenting. Kroppen är så elak just nu :(


    Låg nere för mig med igår. Var blankt även här idag. Men när illa och har nu fått världens huvudvärk. Så är kanske bara på g att bli sjuk. Hoppas du får ett plus imorgon.
  • nufårvise

    Alltså, mår så illa. Trodde jag fick mens inatt men kom inger. Mådde ok imorse, nu vill jag kräkas. Huvudvärk kom igår också, idag är det lite svag huvudvärk. Negativt test... Skengravid 2.0...

  • nufårvise
    Mevi1315 skrev 2019-11-20 13:39:14 följande:

    Samma här negativa test men mår skrutt


    Kroppen retas!
  • nufårvise
    hundenhubbe skrev 2019-11-20 16:10:12 följande:

    Samma här. Typ äl flytningar som jag aldrig brukar ha innan mens..! Vilken dag är du på?


    Jag har inte vriktigt koll, men borde vara kring BIM. En annan sak jag upplevde idag, var att en sur colanapp jag åt smakade riktigt illa. Gjorde även det när jag väntade sonen. Inte upplevt det annars. Men kan ju ha varit i kombination med lunchen jag ätit innan.
  • nufårvise
    Stoltmoster skrev 2019-11-20 16:30:47 följande:

    Igår var lyckligaste dagen i mitt liv, jag fick plussa!

    Idag är den värstadageni mitt liv. Ringde gyn igår och fick tid idga för buksmärtor.

    Jag är i vecka 7 men graviditeten är utanför livmodern. Den sitter i äggledaren och det enda dom Kan göra är att operera. Ta bort min graviditet och även min äggledare.

    Jag är så förkrossad, rädd och ledsen


    Nej så tråkigt!! Kram!
  • nufårvise
    hundenhubbe skrev 2019-11-20 16:51:11 följande:

    När tänkte du testa nästa gång? Jag ska ge det ett försök imorgon som sagt men vet redan..


    Kommer säkert att testa imorgon. Men ska försöka hålla mig...
Svar på tråden BIM november 2019