Inlägg från: Stoltmoster |Visa alla inlägg
  • Stoltmoster

    BIM november 2019

    Flora86 skrev 2019-10-25 14:12:23 följande:

    Tog ett clearblue early precis. Visst ser ni vad jag ser?

    Äl + 11


    Men va kul! Grattis!!!
  • Stoltmoster

    Hur tidigt vågar man testa? Är äl+8-9 på söndag..

  • Stoltmoster
    Patzy90 skrev 2019-10-25 14:41:53 följande:

    Jag ska köpa ett på vägen hem idag. :)


    När har du bim? Och hur många dagar är du från äl? Blir så nojig för ja vill inte bli besviken..
  • Stoltmoster
    MalinBud skrev 2019-10-25 16:40:37 följande:

    Alltså, jag fattar ingenting.. är typ helt säker på att jag har uvi eller något likande.. eller är det bara något jag inbillar mig för att inte bli besviken om/när mensen kommer nästa vecka?

    Har sedan äl (runt 17-18/10) har molvärk som inte ger med sig. Det är nästan konstant men gör inte ont så jag ligger dubbelvikt men det är påtaglig och känner mig obekväm med känslan och känns till och från även i ryggen.

    Bim är 1/11 men jag brukar inte ha mensvärk fören typ tre dagar innan mensen. Däremot blir inte molvärken värre i samband med att jag är kissnödig eller har kissat som det kan bli med uvi, inga ömma bröst heller, vilket jag brukar kunna få ca en vecka innan mens. Jag är extremt trött (sover ändå mellan 23 och 09) men vet inte om det beror på att sömnen förstörts lite sedan i lördags när min bästa kompis vatten gick på kvällen och vi då tog hand om deras två tvillingpojkar på 2 år (som dessutom hade 40 graders feber) från lördag kväll till tisdag eftermiddag.

    Sambon har även blivit lite irriterande de senaste dagarna, men det brukar han bli veckan innan mensen. Jag äter även mer och blir illamående efter maten (kan bero på att jag då ätit för mycket iofs)..

    Jag har även fått massa flytningar, men jag kan inte garantera att jag inte brukar få det, men det känns som att det är mer än vanligt eftersom jag nu reagerat på det?

    Jag är så inställd på att det ska ta tid innan man blir gravid (räknar med minst 6-12 månaders försök innan det fungerar) och försöker tänka ??jag är inte gravid fören motsatsen är bevisad??.

    Tog ett test nu precis (äl+5 eller 6) men det var INTE ett testa tidigt och på eftermiddagen. Det var negativt.

    Någon som kan ge mig någon input? Jag blir inte klok på det här!


    Herregud jag känner likadant. Är verkligen sååå trött och ändå har jag inte gjort något mer ansträngande än vanligt. Har också molande värk och kissar stup i kvarten. Tog med en sticka idag som skrek negativt. Såå otålig men de kan ju också vara mycket för tidigt att testa. Jag kommer prova med ett tidigt test på söndag morgon.
  • Stoltmoster
    MalinBud skrev 2019-10-25 17:40:49 följande:

    Jag kissar också mer än vanligt.. känns liksom som att det är något som trycker på kissblåsan konstant även om jag just nu endast har ett par slappa mjukisbyxor på mig.

    När hade du äl och när har du bim? :)


    Samma här.

    Jag hade positivt äl 18e och vanligtvis bim den 30e. Men i en app står det 31/10 men är inte så 100 säker på den.

    När skulle du ha bim? :)
  • Stoltmoster
    Stoltmoster skrev 2019-10-25 18:06:27 följande:

    Samma här.

    Jag hade positivt äl 18e och vanligtvis bim den 30e. Men i en app står det 31/10 men är inte så 100 säker på den.

    När skulle du ha bim? :)


    Känner mig väldigt illamående och att snart gå ut och äta med vänner får mig att vilka kräkas bara av tanken av mat... Tog tempen precis för jag känner mig så varm. Hade 37,7 och i morse 37,3.. Känner mig konstig i kroppen verkligen
  • Stoltmoster
    Patzy90 skrev 2019-10-25 18:32:02 följande:

    Jag ska ta ett test i morgon bitti. Idag har jag haft flytningar som vatten precis som förra gången när jag fick missfall. Hoppas på denna gång, hoppas det är ett plus på stickan i morgon :)


    Berätta hur de går i morgon :) hur mår du nu
  • Stoltmoster
    MalinBud skrev 2019-10-25 23:04:01 följande:

    Jag har bim 1/11 enligt båda apparna (NC och flo) hade en tydlig stegring på äl-test på den 16/10 så gissar på äl 24-48h senare och mensen kommer alltid 14 dagar senare så antingen 31/10 eller 1/11 skulle jag gissa på :)


    Okej hur ser ditt diagram ut på nc? :)
  • Stoltmoster
    MalinBud skrev 2019-10-25 23:41:44 följande:

    Jag kan tyvärr inte svara på det då jag totalt tappat rutinen för att tempa på morgonen.. men en gammal graf ser ut såhär. De flesta av mina grafer ser ut som följande nämligen :)


    Insåg precis på bilden att jag glömt tempa några dagar där innan äl så de e kanske dumt att "lita" på denna månad för mig..
  • Stoltmoster

    Fråga mig inte hur men jag är gravid. Jag har haft mens men har haft positiva äl tester i 4 dagar nu. Så jag provade, och positivt blev de! Ska köpa ett veckotest och se va som står på de :)

  • Stoltmoster

    Jag hade alltså mens för 1, 5 vecka sedan. Så jag kan inte begripa hur detta ens är möjligt.

  • Stoltmoster
    IA88 skrev 2019-11-19 18:21:25 följande:

    Men wow, grattis! :) Man har ju hört att en del har lite mens under graviditet så visst kan det hända men förstår att det måste kännas otippat :)


    Tack snälla! Ja de måste varit något sånt, känns overkligt :)
  • Stoltmoster
    Anonym (Andra barnet) skrev 2019-11-19 18:55:36 följande:

    Stort grattis!! :)

    Det kan inte vart så att du fick en nidblödning för någon vecka sen och att äl testerna tagit upp hcg hormonet? Dom kan ju göra det, även om man inte ska lita på det. 

    Jag fick starkt äl test när jag plussade med dottern.

    Spännande att se vilken vecka du är i!


    Tack snälla :D det kan säkert varit så, jag ringde gyn och fick en tid redan i morgon då jag haft ganska ont i magen! Svårt att veta vilken vecka jag är i då jag inte är helt säker på när jag hade riktiga mensen sist. Hoppas få svar i morgon :)

  • Stoltmoster

    Igår var lyckligaste dagen i mitt liv, jag fick plussa!

    Idag är den värstadageni mitt liv. Ringde gyn igår och fick tid idga för buksmärtor.

    Jag är i vecka 7 men graviditeten är utanför livmodern. Den sitter i äggledaren och det enda dom Kan göra är att operera. Ta bort min graviditet och även min äggledare.

    Jag är så förkrossad, rädd och ledsen

  • Stoltmoster

    Tack snälla ni för alla fina ord! Jag har pratat med läkaren och jag fick oprerationsstid redan i morgon då mina värden inte var särskilt bra. Hon sa även också att det inte minskar risken med 50% som man kan tro utan jag kan ändå försöka att bli gravid som vanligt och ganska tidigt efter ingreppet. Allt är en väldig omställning, speciellt när jag fick båda beskeden på mindre än 24h.

    Om det är någon mer som varit med om samma sak så dela gärna din historia med mig här eller privat. Det skulle jag uppskatta.

    Ta hand om er och lycka till <3 än ger jag inte upp!

  • Stoltmoster
    MW90 skrev 2019-11-21 06:56:39 följande:

    Så himla tråkigt för dig. :( vet exakt hur det känns.

    Jag fick ett utomkveds nu i augusti/september. Dom tog bort min högra äggledare o fick höra samma sak att det inte minskar med så många procent att kunna bli gravid igen.

    Så jag hoppas för bådas skull att det inte tar så lång tid för oss att bli gravida.

    Det är en jobbig sak att gå igenom både fysiskt o psykiskt. Men man kommer på fötter igen o man orkar fortsätta kämpa.

    Lycka till med operationen. Många kramar till dig.


    Så hemskt att behöva gå igenom :( beklagar att det hände dig.

    Tack så mycket, har legat på sjukhuset sen i morse och de e först nu inom en timma jag får opereras. Man vill bara att det ska vara över. Att inte få äta eller dricka gör absolut inte saken bättre. Hoppas det tar sig för er med graviditet snart! Kramar
Svar på tråden BIM november 2019