• larssonc

    BIM november 2019

    Cd 14 idag och nu tycker jag äl testet har blivit starkare igen. Kanske får jag ägglossning ändå fast senare än vanligt.

    På bilden är det

    Överst - onsdag morgon

    Mitten - torsdag morgon

    Nedersta - idag, fredag morgon

    Ska köpa digitalt tror jag och fortsätta testa

  • larssonc
    hundenhubbe skrev 2019-11-15 11:58:28 följande:

    Jag hade testat morgon och em kommande dagar :)


    Ja brukar testa efter jobbet vid 17 också men fotade bara morgontesten för alla var så lika utom det idag. Men ska fortsätta i helgen också :)
  • larssonc
    LouLou90 skrev 2019-11-16 16:28:04 följande:

    Jag har testat med testlagrets ägglossningstester som visat starkt i 3 dagar men ingen stegring. Dock har jag äl känningar så köpte ett cb digital igår som mycket riktigt visade en glad gubbe. Vilket ska jag gå efter? Har ni varit med om samma?


    Jag hade gått efter det digitala :)
  • larssonc
    LouLou90 skrev 2019-11-16 20:50:54 följande:

    Tack, då gör jag det! Fick dock glad gubbe nu ikväll med, så antar att vi kanske ska försöka få till det imorgon också? Eller blir det för sent tro?


    Nej kör på imorgon också :) lika bra!
  • larssonc
    lillepitbull skrev 2019-11-19 09:19:00 följande:

    Heej!

    Jag har BIM i början av december (tror jag)...

    Misstänker att jag just för tillfället har nidationsblödning och den äter upp mig, GÖR SÅ ONT! Inatt har jag inte kunnat sova alls... hållt i sig sen i lördags... Såhär var det inte förra gången jag blev gravid.. det är inte mensen heller för den kommer punktligt varje månad. Blöder aldrig mellan gångerna...

    Fler med nidis som gjort/gör ont?

    Min mens är beräknad om två veckor, när vågar man testa sig? Om jag inte är på väg att bli gravid så är det fasiken nå allvarligt fel... :/!


    Hm, tänker att om du har nidblödning nu borde mensen vara beräknad om ca en vecka? Nidis brukar ju komma 7-10 dagar efter äl tänker jag. Det kanske är äl blödning du har?

    Jag kan blöda lätt vid äl och har samtidigt väldigt ont i äggstockarna. Fick nidblödning sist jag blev gravid ca 1 vecka innan mensen var beräknad. Gjorde inte ont då men var helt uppgiven för trodde mensen kom förtidigt så blev väldigt förvånad när jag plussade den månaden!
  • larssonc


    Sitter och funderar på vilken dag min äl mest troligt var. FF säger på lördagen, samma dag som jag fick positivt äl test och flo säger söndagen. På söndagen hade jag rejält ont i äggstockarna också nästan hela dagen. Så själv tror jag mer på söndagen. Så hopplöst när det blir olika!
  • larssonc
    Patzy90 skrev 2019-11-21 13:02:40 följande:

    Det tror jag absolut i och med att kroppen jobbar med att läka.


    Misstänkte det. Blir till att inaktivera. Det var en kort lycka där på morgonen när jag såg att tempen var hög innan jag kom på tanden.. attans!
  • larssonc
    MissJibs skrev 2019-11-23 07:57:33 följande:

    Hur fungerar d där?

    Hur tempar ni?

    Speciell tid på dygnet?

    Vilken app använder ni?

    Funderar på att börja då jag inte vet om jag ens fått tbx min äl.


    För att tempning ska fungera bra är följande saker viktigt:

    - Febertermometer med två decimaler

    - Att du får ungefär lika många timmars sömn varje natt. +-2 timmar är ok

    - Att du tar tempen samma tid varje dag (bästa är att ställa klockan

    - Att du har sovit minst 4 timmar sammanhängande innan du tar tempen

    - Att du tar den direkt när du vaknar, innan du pratar eller rör dig för mycket.

    - Tempen är inte att lita på om du är sjuk, sovit mer/mindre än vanligt, sovit oroligt så du vaknar mycket eller druckit alkohol.

    Så det är lite söm ska klaffa för att det ska vara tillförlitligt men följer man allt är det en bra metod :)
  • larssonc
    Patzy90 skrev 2019-11-24 08:01:39 följande:

    Tog tempen i morse och den låg på 36,8, alltså en räkning på 0,3 sedan igår. Vad tror ni? Är mens påväg?

    :(


    Jag skulle inge oroa mig så länge inte tempen fortsatte dala i 1-2 dagar. Tempen kan gå lite upp och ner, helt normalt. 36,8 är fortfarande högt.
  • larssonc
    Fantasifulltnamn skrev 2019-11-25 11:33:40 följande:

    Kan någon tolka dessa äl test? Jag har aldrig tidigare använt mig utav sånna tester. Jag skulle ha fått mens 20/11. Men min mens kanske inte har kommit igång ordentligt ännu.

    Första psprutan i januari 2019

    Sista p sprutan i april 2019

    Börja med ppiller i juli 2019

    Sluta med ppiller i september 4-5e då jag fick mens 6e september till 10e september. 2019 Påbörjade ingen ny karta efter det.

    Första oskyddade samlaget 24e september 2019.

    Utebliven mens 3 oktober påbörjade primolut 11oktober. Mensen kom 23okt till 28okt alltså två dagar efter jag slutade med primolut fick jag mens.

    Eftersom att jag egentligen inte vet om det är en riktig mens man får efter primolut så vet jag inte heller om jag "borde" fått mens den 20e. Därför har jag experimenterat med äl tester. Så min fråga är, är alla dessa negativa? Tycker att det 4e/BIM är starkast sen blir de svagare igen? Men kanske även det är negativt.


    Hej, ja alla tester är negativa. För att det ska vara positivt ska strecket vara lika starkt som kontrollstrecket eller starkare. Kan vara att du har missat stegringen eller så har äl uteblivit

    Här är mina, det i mitten är positivt

  • larssonc

    Oj vad många som plussat de senaste dagarna. GRATTIS till er alla :)

    Själv har jag 4 dagar kvar till bim och testade negativt idag. Lite av hoppet försvann.. är på äl + 9/10 något så är väl egentligen tidigt. Hade ändå hoppats på en skugga.. På vilken dag efter äl plussade ni som plussat?

    Här är min temp iaf och det ger väl lite hopp.

  • larssonc
    Givenchy skrev 2019-11-26 09:17:31 följande:

    BIM idag men fick ingen mens imorse som jag brukar, så jag vågade mig på att göra ett graviditetstest.. Det visade negativt :( inte ens ett uns till ett andra streck. Mycket frågetecken och tankar som snurrar i huvudet då jag alltid brukar känna av min ägglossning, men denna månad hade jag inga känningar kring de dagarna! Misstänker att den har uteblivit.. Man börjar ju direkt tänka då att något är fel..

    Grattis till alla er som har plussat, är verkligen glad för er skull!! <3

    För er som fortfarande inte plussat, vill ni följas åt på typ instagram? Isåfall skicka ett meddelande till mig så kan vi göra denna resa tillsammans <3


    Ibland kan ägglossningen utebli. Tror dom säger att man har äl 10/12 månader. Så behöver inte vara något fel för att den uteblir, bara jäkligt trist. Sen kan ju mensen faktiskt vara sen eller äl varit sen och du inte känt den denna månad. Oroa dig inte! :)

    Hur tänker du med att följas på instagram?
  • larssonc
    Anonym (CyklopTorsk) skrev 2019-11-27 09:20:53 följande:

    Morgonens test äl+10. Någon som ser något?


    Ser tyvärr inget men testa igen om någon dag :) fortfarande tidigt!
  • larssonc
    Anonym (CyklopTorsk) skrev 2019-11-27 13:53:44 följande:

    Tack att ni kikar och svarar. Testar imorgon igen och hoppas att mensen inte dyker upp. Har kort lutealfas på 12 dagar så bim är på torsdag. Hade positivt äl test en lördag så antog att ägglossningen var på söndagen. Men kan den ha varit på måndagen istället tro? Eller är det 24h efter positivt ältest?


    Min läkare sa att efter positivt test sker äl oftast inom 12-48 timmar. 12 dagar är inte så kort lutealfas, räknas som kort under 10 dagar. Så din är helt normal :)
  • larssonc
    Anonym (CyklopTorsk) skrev 2019-11-27 14:41:54 följande:

    Trodde under 14 dagar räknades som kort, men det var ju bra att veta.


    14 dagar är genomsnittslängden på lutealfasen :)

  • larssonc


    Negativa tester idag med :( ger upp nu. Äl +12/bim -2. Usch känner mig helt sänkt.. först när jag tog testet kom det upp ett streck åt fel håll på cb. Sen vet jag inte om jag inbillar mig att det lite senare var ett super duper svagt åt rätt håll men tror inte det. Är ett testa tidigt så borde synts med kan jag tycka.. aja får hoppas på lycka i januari. Sambon opererar hjärtat nästa vecka så blir inget decemberförsök..
  • larssonc
    LizzieP skrev 2019-11-28 10:51:38 följande:

    Varflr ge upp om du är på BIM-2?!?! Jah plussade först på BIM+3 med clearblue testa tidigt!!! Det finns hopp hörrudu <3


    Åh det ger mig lite hopp :) men hört att många tydligen fått spök med dessa så känns lite osäkert när det är så svagt
  • larssonc


    Kvalitén här på fl är helt värdelös så syns säkert inte men idag är strecket starkare. Både sambon och jag ser tydligt irl. Starkare än i torsdags. Åh hoppas det fortsätter bli starkare <3
Svar på tråden BIM november 2019