Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Ni som varit superoroliga för mf men....

    Min berättelse är liknande som fluus, fick först ett mf i v15 och trodde sen inte det skulle gå igen eller att min kropp skulle lunna klara en graviditet alls, 9 månader senare blev jag gravid som blev ett väldigt tidigt mf men månaden efter så blev jag gravid igen och dottern är idag 2,5 år. Jag var också orolig hela graviditeten men det lugnade sig lite när jag regelbundet började känna henne sparka och hålla på (kan säga att hon var verkligen våldsam i magen). Men det är fortfarande svårt att fatta att jag har blivit mamma.


    Även vi har haft svårt att få syskon, har haft 4 tidiga missfall och jag började testa allt jag kunde för att lyckas bli gravid och nu 1,5 år efter vi började resan för ett syskon är jag äntligen gravid igen och allt såg okej ut vid VUL i v 11. Jag försöker slappna av men jag tror inte det är möjligt, har man en gång fått mf så kommer det nog alltid finnas där i bakhuvudet. 


    Men jag skulle rekommendera att lyssna på sin kropp, känns det fel eller konstigt så var inte rädd för att kontakta MVC, visst man kan inte göra så mycket om det är ett mf men om allt är okej så är det iaf lugnande att veta det. Att vara orolig och stressa upp sig är inte hälsosamt så ta till all hjälp du kan för att försöka hålla oron så lugn som möjligt. Jag kan säga att jag har alltid haft en känsla som stämt när jag varit gravid, jag har tidigt känt på mig att det inte kommer gå vägen när det blivit mf och när det har gått bra har jag faktiskt känt mig mer positiv även om oron har funnits där.

Svar på tråden Ni som varit superoroliga för mf men....