Forum Förlossning - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur startade er förlossning?

  Mån 7 okt 2019 13:27 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Mån 7 okt 2019 13:27

  Hej,

  Har sett flera liknande trådar men känner sån frustration, väntar mitt första barn som är beräknad till 19/10. Har alltid haft en känsla av att han ska komma tidigare men med en ödmjuk inställning till att det inte behöver bli så.

  I lördags fm vaknade jag av en stor slemmig blödning och på BB konstaterade läkaren att jag var öppen 1,5cm, hade en mjuk livmordertapp på ca 1,5cm och att hon tolkade blödningen som en teckenblödning och att det kan vara på gång nu/inom kort. Natten till söndagen blev sömnlös med mycket värkar som kom och gick- men var som bortblåsta på morgonen. Igår kom en ihållande värk i ryggslutet/svanken som varade mer eller mindre hela dagen, med alvedon och värme kändes det bättre. Det finns en känsla i kroppen som är ny, som en molande värk lite överallt. Men nu då!?

  Hur har set varit för er? Några tips på att puffa på lite? :)

 • Mån 7 okt 2019 14:06 #1

  Mina två har startat med lätt molande mensvärk som kommer och går. Fått springa mycket på toa och tömma tarmen, alltså orolig i magen. Sen har mensvärken ökat och ökat i styrka och blivit mer regelbunden. Till slut fick jag flåsa mig igenom värkarna. Åkte in när jag hade tre värkar på 10 minuter och då stod jag knappt ut av smärtan hemma. Var öppen ca 6 cm när jag kom in båda gångerna så det blev till att byta om och direkt in på förlossningsrummet. Du kan inte ta fel.

  Lycka till!!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll