Inlägg från: Anonym (finns askungen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (finns askungen)

    Unga kvinnor på dejtingsajt?

    Låter som catfish. Du är en lätt target, speciellt utan bild är du liksom maktlös. För  antingen är du osäker över ditt utseende och som man generellt, eller så är du i en relation och vill ha lite sidogodis och kan förmodligen t om betala för det för att inte bli påkommen. Så ja, jag hade inte tagit dessa kvinnor på allvar. Förvänta dig att de är prostituerade på ett eller annat sätt och vill tjäna pengar på dig. Finns ju företag som livnär sig på att tjejer ska ta kontakt med män och uppehålla dem genom att maila eller sms:a så tickar pengarna på fort de slagit klorna i dig.

    Alternativt är det en lika osäker tjej, kanske en introvert, överviktig, eller på annat sätt osäker på sitt utseende som kontaktar en man i samma sits och hoppas på lite förståelse och lägre krav.

  • Anonym (finns askungen)
    Anonym (Fejk) skrev 2019-10-08 22:02:50 följande:

    Jag jobbar på en dejtingsajt och sitter och plockar bort fejkprofiler dagarna i ända. Alltid undrat hur någon kan gå på det, men det finns ju uppenbarligen.


    Vad spännande. Kan inte du berätta hur en sån även en manlig sådan ser ut?
    Ge oss dina tips?

    Tror att jag råkat ut för ca 2-3 manliga själv i mina dar men jag gick ju så klart inte på det och skämtade bort dem. De var alla hypertränade modellutseenden med bara överkroppar och vita boxers med symmetriska drag och mörkt hår.Men det är kul att ställa såna frågor de inte har standardsvar på...så brukar man kunna avslöja dem.
Svar på tråden Unga kvinnor på dejtingsajt?