• Storkäft

    Min man kräver att jag arbetar!

    Är det någon som tänkt på att mannen har kunnat göra karriär tack vare ts? Hon skriver att de har det gott ställt, så nog tjänar mannen bra.

  • Storkäft
    Anonym (Väx upp) skrev 2019-10-09 11:36:07 följande:
    Men skärp dig! Det är inget hat mot hemmafruar, det är du som beter dig som en bortskämd fjortis
    Bortskämd fjortis? Hur tänker du nu? De var ju faktiskt två om bestämmelsen. Då är mannen lika bortskämd han eller?
  • Storkäft
    Anonym (Hemmafru) skrev 2019-10-09 13:33:04 följande:

    Tack till er som debatterar på ett respektfullt sätt, dvs utan personpåhopp. Till er andra: väx upp själva. Kom tillbaka när ni har något vettigt att komma med. Inte konstigt vi har problem med mobbning bland våra barn.


    Ignorera inkompetenta skribenter.
  • Storkäft
    Anonym (Förstår) skrev 2019-10-09 13:35:22 följande:
    Man kan göra karriär utan att någon av föräldrarna är hemma på heltid.

    Har man fint samarbete sinsemellan och respekt för varann så klarar man att sköta både hem och karriär utan att något kommer i kläm.

    Sen vet vi ju inte om mannen hade en framgångsrik karriär innan de fick alla barnen.

    TS har trotts allt vart hemmafru i 10år och äldsta barnet är 6år. Dom har vart gifta i 11år så det fanns gott om tid med att skaffa sig karriär för båda innan barnen kom.
    Ja men han behövde ju under tiden inte ta hand om hemmet vilket man behöver om en inte är hemma. Jag bor själv och både arbetar och tar hand om hemmet, och många gånger underskattar man arbetet i hemmet. Det tar sin tid. Det jag sätter mig emot är att folk kallar ts både lat och bortskämd. Det behöver man inte alls vara för att man är hemma.
  • Storkäft
    Anonym (J) skrev 2019-10-09 13:36:22 följande:
    De är lika beroende av varandra i den här överenskommelsen.

    Det går att tjäna stora pengar utan en hemmafru.
    Jag sätter mig inte emot det. Jag sätter mig emot att folk rent av är elaka mot ts när det faktiskt är lika mycket ts mans beslut om att ts skulle vara hemmafru. Och då behövde inte mannen göra något hemma och kunde satsa allt på sin karriär.
  • Storkäft
    Giftskåneman skrev 2019-10-09 13:39:15 följande:
    Detta inlägg behövs läggas in i typ varje tråd här på familjekiv.
    Skrämmande nog, ja. Tror dock att många som är elaka på forum inte vågar säga flaska i verkligheten.
  • Storkäft
    Anonym (Väx upp) skrev 2019-10-09 14:02:46 följande:
    För 10 år sen ja, mycket hinner ändras och nu är han inte nöjd med det upplägget längre och TS vägrar jobba, då anser jag att man är bortskämd.
    Mannen vägrar ju hjälpa till med hushållssysslor. Då är väl han också bortskämd eftersom han sluppit det när ts gått hemma?
  • Storkäft
    Anonym (Omg) skrev 2019-10-09 15:34:34 följande:

    Bra livsstil för dig. Du kan glida runt på café shoppa och sova halva dagarna när ungarna är på skola/förskola. Nu vill han ha mer tid
    med sina barn och du gnäller. Så sjukt bortskämd. Omg


    Vilka förskolor tar emot 3,5 månaders gamla bebisar?
  • Storkäft
    Anonym (Omg) skrev 2019-10-09 16:03:26 följande:
    Jag pratar om när barnet är INSKOLAT vilket du skriver. Vad gör du då? När du inte jobbar? Exakt du fikar shoppar och sover. Eller har dina barn kolik upp till 2-4års åldern? Jag har 5 barn och väntar nr 6 och jag jobbar varje dag. Har också haft barn med kolik så du är knappat unik.
    Moget inlägg från en som påstår sig vara 5, snart 6-barns mamma...
  • Storkäft
    Anonym (Bra) skrev 2019-10-09 16:06:44 följande:
    Om du vill att man ska tolka dig rätt får du ju vara tydlig med det.
    Jaha och du känner ts så bra så du vet exakt vad hon gör? Och vart har ts hävdat att hon är unik? Hon säger att hon är trött. Har du aldrig varit det? Vad bra. Och du skaffar självklart många barn för att gå hemma och dra och leva på föräldrapenning, skattebetalarna. Självklart. Ha det bra nu och lycka till med dina 6 barn.
    Skrämmande att denna människa snart har 6 barn med den attityden.
  • Storkäft
    Anonym (Hemmafru) skrev 2019-10-09 16:01:44 följande:

    Lämnar tråden nu. Jag ångrar att jag startade den öht. Stort misstag från mig. Tråkigt att man stämplas som lat, bortskämd osv bara för att man inte lever som er. Mår ni bra av att vara trångsynta och elaka?

    Tack till er som inte varit dömande utan kan på ett respektfullt sätt få mig att tänka om. Och tack till er med stöttande och förstående inlägg. Det är liksom inte bara att börja jobba. Det kommer nog ta sin tid.


    Du har fått några bra svar här i tråden. Ta vara på dem. Skit i de elaka inläggen. De är bittra över något och tar ut det över dig. Ta hand om dig ts och hoppas ni kommer fram till en lösning.
  • Storkäft
    Anonym (m) skrev 2019-10-09 16:17:41 följande:
    Starta aldrig en tråd om du inte tål alla sorters svar. Du borde vara vuxen nog att förstå att alla ser olika på situationer. Men tydligen ville du bara ha svar att din man har helt fel! Stackare, tror du verkligen behöver komma ut på arbetsmarknaden för att träffa människor och tåla att man måste kunna höra olika åsikter utan att gråta över det. Lycka till!
    Det klart att du som nu hånar ts "din stackare" ex tycker det är ok med alla möjliga svar. Mobbare brukar sällan ha förmåga att känna empati. Du hör till dem. Förvånar mig inte om dina barn mobbar andra och du tycker det är ok.
  • Storkäft
    Anonym (Bra) skrev 2019-10-09 16:37:41 följande:
    Normala människor tycker det är skönt att få sova/önskar att de får sova när de är trötta, vilket man oftast är under småbarnsperioden. Du är helt normal och jag tror de flesta skulle tycka det var skönt att sova en stund på dagen. Speciellt om den yngsta har kolik. Men jag tror att anonym omg försörjer sig på barnafödande för att slippa arbeta. och hade hon fått välja hade hon nog ammat dem tills de börjar universitetet också. Det är nog möjligt, så tätt hon föder barn.
    Jag tycker du har kommit med bra inlägg i tråden, men varför sjunka dig till den skribentens nivå och håna själv?
  • Storkäft
    Anonym (Vv) skrev 2019-10-09 17:15:12 följande:
    Hon har alltid en tyken attityd när hon svarar på inlägg.
    Så tråkigt. Hon är ju ingen god förebild för sina barn precis med den attityden.
Svar på tråden Min man kräver att jag arbetar!