• Anonym (m)

    Min man kräver att jag arbetar!

    Fast du har väl inte 3 barn hemma? Vid 6 års ålder går de väl på förskola och när det är dags att skola in den yngsta så börjar den äldsta första klass.
    Så mycket är det knappast att göra så att det är ett heltidsjobb, hur skulle då andra klara det med fler barn hemma.Vad gjorde du ens hemma innan ni fick första barnet? Dessutom skriver du att han hjälper till med barnen när han kommer hem. 
    Du är bara bortskämd, dags att växa upp och börjar leva i verkligheten och lär dig att klara dig själv lite.
    Varför skulle inte han "helt plötsligt" få känna att han också vill vara hemma mer. Han har väl lika mycket rätt till det som du?  Eller använder du honom som bank så att det blir jobbigt att få hem honom mer? Ledsen över att han vill ändra en så  bra livsstil? Uppenbarligen tycker inte han att den är bra längre. Sluta vara så egoistisk. 

  • Anonym (m)
    Anonym (Hemmafru) skrev 2019-10-09 11:29:20 följande:
    Han vill inte röra ett finger hemma. Vi har kommit överens om detta av just den anledningen. Jag är hemma på heltid så slipper han det. Äldsta går i förskoleklass och mellersta 15 Tim/vecka i förskolan.
    Du skrev att han hjälper till att bland annat bada och natta barnen? 
    Du är verkligen bortskämd.. förstår att han har lessnat på er livsstil. 
    Som sagt, väx upp och sluta vara så egoistisk, du är bara sjukt obehaglig med din inställning till ett familjeliv.
  • Anonym (m)
    Anonym (Hemmafru) skrev 2019-10-09 11:50:54 följande:

    Jag skrev ?hushållsarbete?. Barnen för mig ingår inte i ?hushållsarbete?. Jaha?


    Nej,tyvärr det var inte alls vad du skrev. Men du ändrade dig väl när du insåg hur dumt det lät...
  • Anonym (m)
    Anonym (Hemmafru) skrev 2019-10-09 11:50:54 följande:

    Jag skrev ?hushållsarbete?. Barnen för mig ingår inte i ?hushållsarbete?. Jaha?


    Inlägg nr 5, ifall du glömt bort vad du skrivit;)
  • Anonym (m)
    Anonym (Hemmafru) skrev 2019-10-09 12:34:35 följande:

    Sluta märk ord. Du vet vad jag menar.


    Nej, jag gjorde inte det eftersom vi tydligen inte menade likadant. Jag trodde du menade att du var hemmafru för att ta hand om hem OCH barn. Inte Bara hemmet.
  • Anonym (m)
    Anonym (Hemmafru) skrev 2019-10-09 16:01:44 följande:

    Lämnar tråden nu. Jag ångrar att jag startade den öht. Stort misstag från mig. Tråkigt att man stämplas som lat, bortskämd osv bara för att man inte lever som er. Mår ni bra av att vara trångsynta och elaka?

    Tack till er som inte varit dömande utan kan på ett respektfullt sätt få mig att tänka om. Och tack till er med stöttande och förstående inlägg. Det är liksom inte bara att börja jobba. Det kommer nog ta sin tid.


    Starta aldrig en tråd om du inte tål alla sorters svar. Du borde vara vuxen nog att förstå att alla ser olika på situationer. Men tydligen ville du bara ha svar att din man har helt fel! Stackare, tror du verkligen behöver komma ut på arbetsmarknaden för att träffa människor och tåla att man måste kunna höra olika åsikter utan att gråta över det. Lycka till!
  • Anonym (m)
    Storkäft skrev 2019-10-09 16:23:14 följande:

    Det klart att du som nu hånar ts "din stackare" ex tycker det är ok med alla möjliga svar. Mobbare brukar sällan ha förmåga att känna empati. Du hör till dem. Förvånar mig inte om dina barn mobbar andra och du tycker det är ok.


    Haha nej, men jag är såå jävla trött på tjatet om ärlighet, men så fort någon är ärlig då är det mobbning och man är elak! Men hädanefter ska jag rätta mig efter andra falska människor och Bara vara positiv och svara det de faktiskt vill höra:)
Svar på tråden Min man kräver att jag arbetar!