Inlägg från: Bananböjaren |Visa alla inlägg
  • Bananböjaren

    Min man kräver att jag arbetar!

    Anonym (Hemmafru) skrev 2019-10-09 11:12:05 följande:
    Han har varit väldigt nöjd med denna livsstilen. Han behöver inte tänka på något mer än barnen när han kommer hem. Jag fixar allt som har med hemmet att göra. Han leker med barnen när han kommer hem, badar dem, nattar oftast osv. Men han har plötsligt ändrat sig och kräver att jag söker jobb när minsta börjar förskolan. Förstår inte detta. Ärligt talar.
    Så med andra ord så jobbar han heltid för att komma hem och ta hand om barn och hushåll på heltid också? Medan du går runt och petar dig i naveln.
  • Bananböjaren
    GGN skrev 2019-10-10 14:52:37 följande:

    Många verkar missa att TS nu ska förvärvsarbeta OCH göra allt hushållsarbete...


    Man behöver inte missa det bara för att man inte tror på det.

    I sin TS låter det som att mannen efter att han kommit hem från jobbet skulle ta över och ta hand om barnen. TS fick ju inget medhåll i början av tråden och då måste man genast fylla på med nya motiveringar om varför gubben är en skit och ts är en ängel.

    Hade det varit så att TS man inte gjorde något där hemma hade det antagligen varit ett problem, och då kommit upp i trådstarten. Nu smög det på efteråt så att alla inte skulle märka att det var TS som gick hemma och pillade sig i naveln hela dagarna.
Svar på tråden Min man kräver att jag arbetar!