• Anonym (K)

    Gravid - släkten beklagar sig

    Anonym (Upprörd) skrev 2019-10-09 22:15:18 följande:

    Men varför skulle vi vilja ha en flicka? Vi vill ha det barnet vi väntar. Inget annat. Hade haft mer förståelse för beklagelserna om det hade handlat om tex sjukdom eller liknande. Men nu är det en frisk liten pojke. Jag tog illa upp.


    Du har all rätt att ta illa upp! Det var inte okej sagt av dom. Som du själv skrev, ni är tacksamma att ni ska få ett barn. Och det hade inte spelat någon roll om ni även där att det var något avvikande med barnet heller. Folk är så tråkigt okänsliga, och det finns inget värre än folk som bortförklarar det beteendet!

    Njut av din bebis i magen och undvik släktingarna tills du är stark nog att stå emot deras bitterhet! Försök att inte låta dig påverkas!
  • Anonym (K)
    Anonym (Upprörd) skrev 2019-10-10 11:55:41 följande:

    Tack. Håller helt med. Ursäkter och försvar av att de beklagar sig och är ledsna över blivande pojken men nästan ingen i tråden förstår mig. Och det tydligen är Jag som är en galning här, som inte vill umgås med negativa människor som faktiskt får mig att må dåligt. Nästa gång ska jag inte säga könet om jag blir gravid med en tredje. Men som sagt, de som försvarar de här beteendet skulle tycka det var ok och skulle nog vara precis lika glada som om de skulle få ett grattis eller något. Men sån är inte jag.


    Spännande att läsa alla tråkiga svar, hur folk tänker. Och att du fick 3 ogilla på ditt svar till mig. Antar att de som svarat och tycker att du ska vilja ha en flicka själva aldrig vare sig fått kämpa eller längta efter ett barn. Det är tyvärr inte en självklarhet för alla att kunna bli gravida, och hur man då kan ha mage att ens vräka ur sig något om att det är fel kön. (Är själv en utav dom som längtar o kämpar för att ens få ett plus).För mig är det helt galet och hemskt. Vad känner alla män i samhället om att många inte ens önskar dom som bebisar?:/ Vad är felet med pojk, eller är det just att du redan har en?
  • Anonym (K)
    Anonym (Upprörd) skrev 2019-10-10 12:57:44 följande:

    Förmodligen är det så. Förstår inte heller varför 3 personer ogillade mitt svar till dig. Vi har fått kämpa för första barnet, förstår hur det känns för dig. Hoppas det går vägen för dig! Ja det kan man undra. Min lilla pojke skulle jag aldrig vela byta ut mot någon flicka i världen. Har aldrig känt besvikelse över att vänta ett visst kön.


    Antagligen samma person som sitter och ogillar alla inlägg för att något så meningslöst får denne att må bättre, kanske har den själv valt bort ett barn på grund av kön. Tur vi inte vet vad felet är känner jag..

    Avfölj tråden nu och gå vidare och bara Njuut! :)
Svar på tråden Gravid - släkten beklagar sig