Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez

    Bonde söker fru 2019

    Rödtjärnens Anna skrev 2019-10-23 22:04:23 följande:
    Kul att se bönderna i deras hemmamiljö. Jag gillar de bönder som drar ut deras brevskrivare ut i jobb. Koflytt och ladugårdstjänst tillhör ju vardagen.

    Alla hade det fint, själv gillar jag Jimmy.. Och i kväll kom jag på att jag skulle ha kunnat sovit på Jimmys gård för några år sen. Han hyr ut stugor/rum på gården. Vi letade husrum för natten för några sommar sedan och vi var på väg till Ankarvattnet, men vi hamnade i Stora Blåsjön en bit där ifrån.
    Håller med dig.

    Aha, så du har varit där.
  • Nandez
    Johannus skrev 2019-10-25 18:39:47 följande:
    Brukar inte Linda ta kontakt med den som inte kommer? Jag kan inte tänka mig att hon fick kalla fötter för ville ju komma till gården. Ok det kan bli jobbigt att vara en av fyra om man redan har känslor. Sen kan det vara jobbigt med kamerorna framför ansiktet hela tiden.
    Produktionen fick inte tag på henne.
  • Nandez
    huipph skrev 2019-10-26 12:40:15 följande:
    Hon fick panik påväg till gården och vände hemåt igen. Hon hade kontakt med de andra tjejerna men hade svårt att få till en träff med produktionen. De ville att hon skulle komma för att få till ett bättre avslut för hennes skull, men hon slutade att svara tillslut på samtalen. Har svårt att tycka synd om henne faktiskt.. Ger man sig in i leken får man leken tåla och det bästa vore ju om hon tog tjuren i hornen och sa att hon inte pallade trycket istället för att försvinna helt. Menmen.. Tror Pelle är nöjd med att få de andra tre tjejerna till sig iallafall :)
    Inte okej att göra så. Tror också att Pelle är nöjd med sina tjejer.
  • Nandez
    Johannus skrev 2019-10-27 01:35:20 följande:
    Oj vart har ni fått denna information????

    Tycket verkligen inte att man ställer upp över huvud taget om man får panik när det väl gäller. Jag hade önskat att hon var med för hon hade varit en fin tjej för Pelle, men att göra som hon gjorde så hoppas jag att Per inte tar kontakt med henne mer.
    Jag håller med dig. Om hon hade sagt nej så kanske att han bjudit hem någon annan.
  • Nandez
    Johannus skrev 2019-10-27 23:01:35 följande:
    Precis hon borde ha sagt nej om hon kände sig osäker eller inte ville vara i tv så att Per hade kunnat välja någon annan. Hoppas Linda är så snäll och låter han fråga någon av dem som han inte valde.
    Man kan ju hoppas.
  • Nandez
    Johannus skrev 2019-10-28 23:21:08 följande:
    Jag tittade också på det. Trist att man inte fick veta ålder på dem. Hade nog kunnat tänka mig att ta en tripp till Spannien :)

    Undrar bara vem som betalar resorna för det tjejer som söker till dessa killar i olika länder...?
    Detta kommer nog inte att sändas förrän nästa år eftersom brevskrivarna skulle senast ha skrivit breven den 30 november.
    Håller med att det var trist att inte få veta deras ålder.

    Ingen aning om hur det går till.
Svar på tråden Bonde söker fru 2019