• Utvandraren

    Hans ex vill inte att jag träffar sonen

    Jag tycker egentligen inte att du gjort något fel utan den som, i mitt tycke, gjort fel är pappan. Huset är DERAS hus och han går med på att du och dina barn ska komma dit som en familj. I hennes hus, där de levde tillsammans, där DE var en familj.

    Jag tycker ni ska välja att ses hos dig tills huset blivit sålt och pappan skaffat sig ett eget hem. Det är i mitt tycke respektlöst och otroligt okänsligt att leka familj i hennes hus.

    Nej hon kan inte förbjuda dig att träffa sonen.

  • Utvandraren
    Anonym (Fundersam) skrev 2019-10-10 21:31:59 följande:
    Mina barn har inte varit där, vi har inte lekt familj. Han har träffat mina barn hos mig, och barnen har träffat varandra på neutral mark.

    Du tycker alltså inte att han har rätt att ta hem vem han vill, ett år efter att hon flyttat där ifrån? Om han valt att behålla huset så skulle han alltså levt ensam resten av sitt liv?

    Nu har jag som jag skrivit tidigare respekterat mammans åsikter, och inte varit där eller träffar sonen sedan hon sa detta. Totalt sedan vi blev tillsammans så har jag varit där och träffat sonen i hans hem 4 gånger på 5 månader.

    Jag tycker nog att det är respektlöst av dig att läsa in något som inte är sant i det jag skrivit. Men jag tackar för din åsikt och tar till mig av vad du skrivit.
    Jag förstår inte riktigt varför du blev så väldigt arg över mitt svar. Redan första meningen så skrev jag att jag inte tycker du gjort något fel.

    Jag har läst igenom ts en gång till och ser att du inte uttryckligen skrev att dina barn varit där. Jag fick det intrycket eftersom du pratade om hur allt hade gått till när du sov över hos pappan och sonen och därefter skrev att dina egna barn inte var lika känsliga och krävande.

    Vad har jag läst in som du tycker är osant?

    Om pappan väljer att bo kvar i huset och köpa ut sin före detta så blir det ju hans hus och inte deras. Men nu har han ju inte gjort det än så huset är ju fortfarande till hälften hennes.

    Varför frågar du på ett forum ifall du inte vill höra vad folk tycker?
  • Utvandraren
    Anonym (Lena) skrev 2019-10-10 22:48:17 följande:
    Huset är inte hennes hem längre, det är hans hem. Han bor där och bestämmer själv vem han vill bjuda hem.

    Varför måste man sälja sitt hus för att man skiljer sig? 
    Hon äger väl fortfarande hälften och de väntar på att kunna sälja eller har jag missat något?
  • Utvandraren
    molly50 skrev 2019-10-11 09:34:30 följande:
    Att hon fortfarande äger hälften spelar ingen roll. Hon bor inte där längre och har så inte gjort på drygt 1 år.
    Hur länge tycker du att hon ska få bestämma vem eller vilka hennes ex ska få ta hem dit?
    Den som kommer att drabbas hårdast av det här beteende är ju barnet.
    Tills han köpt ut henne eller sålt stället ch skaffat sig ett eget.

    Och till viss mån även efter det i och med att hon måste få skydda sitt barn mot eventuellt skadliga  situationer. OBS! Syftade inte på Ts i det sistnämnda utan menade över lag.
  • Utvandraren
    molly50 skrev 2019-10-11 09:34:30 följande:
    Att hon fortfarande äger hälften spelar ingen roll. Hon bor inte där längre och har så inte gjort på drygt 1 år.
    Hur länge tycker du att hon ska få bestämma vem eller vilka hennes ex ska få ta hem dit?
    Den som kommer att drabbas hårdast av det här beteende är ju barnet.
    Dessutom så handlar det först och främst om bonusens välmående. En uppslitande skilsmässa och massa bråk, otryggheten, en ny kvinna som dyker upp så krt inpå i huset hans föräldrar delat. Sätta barnen först?

    Ts. verkar ju vara förnuftig och klarade att respektera pappans önskan och beslut att gå mer försiktig fram ett tag. Jag önskar henne all lycka i det nya förhållandet och att eventuell försäljning går bra och att bonusen känner sig trygg i den nya situationen så fort som möjligt så att de alla kan kan bli nöjda, lyckliga och trygga.
Svar på tråden Hans ex vill inte att jag träffar sonen