• Anonym (f)

    Hur ofta har ni som vart ihop längre än 10 år sex med varandra?

    Olika olika perioder, vi är numera särbo och jag har barn, så vi kan inte sova över lika ofta nu (vi var sambo i 8 år), sover vi ihop så har vi oftast sex 2 ggr per dag. Ibland mer. Men vi sover bara ihop en gång i veckan. Ibland har vi sex under veckan också, men det blir oftare just om vi sover ihop.

  • Anonym (f)
    Anonym (Fd) skrev 2019-10-11 13:14:21 följande:

    En fråga till er som vill ha mer sex än ni har, där ni hänvisar till att det är partners förtjänst att fet inte blir oftare. Hur hade ni reagerat om personen hade sagt sanningen istället för en vit lögn som att jag är trött, huvudvärk, pallar inte, mens, är inte fräsch osv osv..

    De flesta gångerna vill man ju inte bara. Man orkar inte dra igång för att se om man får lust. Man vill inte ge falska förhoppningar till partnern. Kort och gott. Hur tror ni att er reaktion hade blivit om partner sa nej jag vill inte.

    Hade ni känt er mer ratade än en vit lögn som ni ändå förstår är en bortförklaring för ett NEJ.


    Det beror på. I en period så ville han aldrig. Det berodde på otrohet.

    Vi valde att fortsätta vår relation, men det svider ju nu om han inte skulle vilja. Men det är ju något man får acceptera i alla relationer, blir det en längre period där personen inte har lust så är det nog mer ett tecken på att något är fel. Inte nödvändigtvis otrohet som i vårt fall, men något.
  • Anonym (f)
    Anonym (Fd) skrev 2019-10-11 14:06:22 följande:
    Tror jag med. Själv dröjde det minst 3-5 år av ständigt ratande innan jag förstod att det var för att jag inte attraherades av honom mer. Såg inte honom som någon sexuell varelse hur kåt han än var. Det var superlätt att säga nej jag vill inte, till honom. Jag sket i om han blev sur. Hade ju ändå inga kärlekskänslor. Kunde ligga vaken innan honom och titta på honom och tänka fy, vad gör jag här! Sen glömdes det bort för livet hade sin gilla gång. Inte schysst alls från min sida. Han ville dessutom ha ett barn till som jag vägrde. Nu är han över 40 och kommer ha svårt att hitta en ny som vill föda fler barn till honom.
    I hans fall räckte han inte till för två kvinnor samtidigt. Vi hade ju fortfarande sex, men inte så ofta. 

    I nuläget så vill han oftast mer än jag, så var det alltid innan otroheten också.
Svar på tråden Hur ofta har ni som vart ihop längre än 10 år sex med varandra?