• Anonym (Fd)

    Hur ofta har ni som vart ihop längre än 10 år sex med varandra?

    Sista 7åren hade vi sex runt 1-5ggr per år. Var ihop i 15år. Han ville oftare men jag var inte attraherad av honom alls. Förstod det tyvärr inte förens flera år senare.

  • Anonym (Fd)

    En fråga till er som vill ha mer sex än ni har, där ni hänvisar till att det är partners förtjänst att fet inte blir oftare. Hur hade ni reagerat om personen hade sagt sanningen istället för en vit lögn som att jag är trött, huvudvärk, pallar inte, mens, är inte fräsch osv osv..

    De flesta gångerna vill man ju inte bara. Man orkar inte dra igång för att se om man får lust. Man vill inte ge falska förhoppningar till partnern. Kort och gott. Hur tror ni att er reaktion hade blivit om partner sa nej jag vill inte.

    Hade ni känt er mer ratade än en vit lögn som ni ändå förstår är en bortförklaring för ett NEJ.

  • Anonym (Fd)
    Anonym (Sällan) skrev 2019-10-11 13:31:38 följande:

    I vårt fall är det inga vita lögner. Vill hon inte så vill hon inte helt enkelt. Och då är det bara för mig att acceptera det, hur trist det än kan vara ibland. Hon hade en relation som yngre där hon ställde upp hela tiden. Pojkvännen ville ha sex varje dag om det bara gick och hon trodde att hon måste försöka hänga med i det tempot. Men efter det har hon valt att ha sex bara när hon verkligen vill själv.


    Ok. Då har ni en överenskommelse. Är det alltid du som tar intiativ ändå eller väntar du tills hon är sugen och kommer till dig?
  • Anonym (Fd)
    Anonym (f) skrev 2019-10-11 14:00:08 följande:

    Det beror på. I en period så ville han aldrig. Det berodde på otrohet.

    Vi valde att fortsätta vår relation, men det svider ju nu om han inte skulle vilja. Men det är ju något man får acceptera i alla relationer, blir det en längre period där personen inte har lust så är det nog mer ett tecken på att något är fel. Inte nödvändigtvis otrohet som i vårt fall, men något.


    Tror jag med. Själv dröjde det minst 3-5 år av ständigt ratande innan jag förstod att det var för att jag inte attraherades av honom mer. Såg inte honom som någon sexuell varelse hur kåt han än var. Det var superlätt att säga nej jag vill inte, till honom. Jag sket i om han blev sur. Hade ju ändå inga kärlekskänslor. Kunde ligga vaken innan honom och titta på honom och tänka fy, vad gör jag här! Sen glömdes det bort för livet hade sin gilla gång. Inte schysst alls från min sida. Han ville dessutom ha ett barn till som jag vägrde. Nu är han över 40 och kommer ha svårt att hitta en ny som vill föda fler barn till honom.
  • Anonym (Fd)
    Anonym (f) skrev 2019-10-11 14:39:47 följande:

    I hans fall räckte han inte till för två kvinnor samtidigt. Vi hade ju fortfarande sex, men inte så ofta. 

    I nuläget så vill han oftast mer än jag, så var det alltid innan otroheten också.


    Skyllde han otroheten på ditt ?bristande intresse?? Eller vågade han stå för sitt snedsteg?
  • Anonym (Fd)
    Anonym (P46) skrev 2019-10-11 15:49:55 följande:

    Nu vet jag inte om jag direkt hänvisar till min partner. Eller, jo det gör jag. Jag upplever att jag vill har mer sex än min partner vill. Jag upplever att det är jag som främst tar initiativ. Tar inte jag initiativ så kan det gott och väl gå 2-3 veckor mellan gångerna. Jag har testat att sluta ta initiativ, slutat att tänka "för mycket på denna fråga". Det har inte nödvändigtvis lett till något bättre, eller att jag mått bättre.

    Dock, sett till hela vår relation tidsmässigt, så är varken jag eller min sambo den avvisande typen. Vi är bägge ganska sexuella, vill gillar sex, vi gillar vårt sex (kvalitetsmässigt) det har vi varit öppna och tydliga med mot varandra, och vi har alltid varit överens om att sex är en viktig del för en hälsosam relation och därmed att avsaknad av sex inte är hälsosamt för (iaf vår) relation/en. För ett par år sedan så kunde jag nog räkna på färre fingrar än på ena handen de gånger en sexuell invit blivit avvisad mellan oss två. Ett rakt "nej, jag vill inte" eller "nej, har inte lust", har i princip aldrig förekommit i vår relation.

    En vit lögn? Tja, någon gång möjligen, men även de har varit få måste jag säga.

    De senaste tre åren har jag dock fått en känsla mer av att hon inte har samma behov, det behöver inte vara "lika mycket", "lika ofta". Någon enstaka gång har den illavarslande "kan-vi-få-det-avklarat-känslan" infunnit sig. Det är ingen rolig känsla... Då avstår jag hellre... och tar hellre ett rakt "tack men nej tack".


    Du tänker mer att det är biologisk? Att mannens lust är mer konstant än en kvinnas. Vi ?torkar ju ut? så småningom. Eller är det bara att ni varit ett par så länge att sexet inte är prio för henne mer?

    Tänkte bara skala ner det lite och sätta dina ord på vad du tror gör att hon är mindre intresserad än förut.
  • Anonym (Fd)
    Anonym (Nej) skrev 2019-10-12 22:38:50 följande:

    Nej, hur skulle ni få kunnat få det tionde barnet?


    Tvillingar?
Svar på tråden Hur ofta har ni som vart ihop längre än 10 år sex med varandra?