Inlägg från: Anonym (Ts) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ts)

    Vart hittar jag en dominant gentleman?

    Jag är en stabil kvinna på 26 år. Mitt i karriären, ser bra ut och har alla bitar på plats med lägenhet och sånt. I jobbet bestämmer jag och leder team. Jag har nu insett att bdsm är något som verkligen ger mig en annan dimension i livet. Jag vill bli dominerad av min partner.

    Men

    Det är då otroligt svårt att hitta en man som matchar mig rent vardagligt om man säger så men samtidigt vill ha en undergiven tjej i privatlivet, eller ja främst sexlivet. Jag söker en naturligt dominant gentleman. Det är ju som ett rollspel eftersom jag i grunden är självständig.

    Tinder är hopplöst för killar tror bara jag vill ha lite spanking, men det handlar ju om mer än så. Vad/ vart skulle ni rekommendera att jag skulle leta efter en partner? Jag vill ju ha en seriös relation med detta som inslag. Dock är jag fortfarande väldigt light i min bdsm Så är inte avancerad ännu, men går igång på tanken att mannen visar mig... Allt är ju relativt beroende på vem man frågar.

  • Svar på tråden Vart hittar jag en dominant gentleman?
  • Anonym (Ts)
    misterwellington skrev 2019-10-11 09:01:06 följande:

    Tror inte att det är så svårt att hitta en dominant man. Det handlar nog mer om personlighet och erfarenhet inom just Bdsm.

    Kolla Darkside alt. BC


    Tack för ditt svar! Bc?
  • Anonym (Ts)
    Anonym (H) skrev 2019-10-11 09:55:16 följande:

    Gissar darkside är bäst. Men vad är det du söker? Bara någon som ger smisk på bara stjärten eller annat också?


    Jag söker ett förhållande men där sexlivet är drivet av bdsm, så gentleman till vardags men med en privat dominans. En man som inte är rädd för att ta för sig
Svar på tråden Vart hittar jag en dominant gentleman?