Inlägg från: Em78 |Visa alla inlägg
  • Em78

    40+ och gravid - här samlas vi :)

    Hejåhå skrev 2019-11-09 05:16:46 följande:

    Hoppar in här!

    Bf 2 maj, 40 år och detta är 4e barnet. Oj, vilken resa det har varit nu till vecka 15. Först idag har jag nu förstått och fått besked att om allt går som det ska, så blir jag småbarnsmamma igen. Jag har en son på 5 år och en dotter på 8. Mellanbarnet dog en månad gammal i en njursjukdom. Det är just denna sjukdom som varit anledningen till den stökiga resan fram till idag, då jag fick svar från moderkaksprovet efter 3 olidligt långa veckor. Barnet har inte sjukdomen!!!

    Jag har under graviditeten mått oerhört dåligt och känt mig motarbetad från många håll att göra tidig abort. Vi hade spiral och ska egentligen inte bli spontant gravida pga 25% risk att föda njursjukt barn igen. Maken tyckte abort direkt och vi var egentligen klara med barn. Nu med detta positiva besked känner jag för första gången att jag kan försiktigt börja njuta lite av graviditeten, trots att mannen ff behöver tid att smälta detta. Är så tacksam att få vara med om detta igen. Magen syns tydligt och jag har sedan ett par veckor börjat känna "fiskfladder".


    Hej hej, 

    Är i samma sits hade spiral och lyckades ändå bli gravid. Har en ny partner då jag och mitt ex separerade för ca 2 år sedan.Har 2 äldre barn sen tidigare och vet inte hur jag ska våga berätta för dem. Vi har ändå bestämmt att vi ska behålla barnet så i maj smäller det :)

    Trodde fram tills för ett par dagar sen att det blivit missfall men det var tydligen 1 barn kvar. Är bara orolig för alkoholen jag druckit innan jag fick reda på att det var ett foster till.

    Skönt att skriva av sig lite :) 
Svar på tråden 40+ och gravid - här samlas vi :)