• korngryn

    All prat om våld och dödande av kvinnor

    Är det fler män än kvinnor som dör i krig? Det kanske det är, men det kan ju knappast vara meningen. Det brukar ju vara kvinnor som är de främsta måltavlorna i krig. Eller menar du att männen skulle starta krig för att skada andra män? Varför det i så fall?

  • korngryn
    Anonym (Joxy) skrev 2019-10-13 23:30:05 följande:

    räcker med att läsa trådar och svar här så framgår det ganska tydligt att det är feminazis som är största hotet på vår jord. Sen att feministera aldrig dödat, våldtagit eller torterat någon verkar vara oväsentlig information.

    Men hela meetoo singaleser ju att vi har ett massivt jävla stort problem. Men vad svara männen? -INTE ALLA MÄN- FEMINAZiS- MAKTGALNA FRUNTIMMER- ÖVERKÄNSLIGA- HYSTERISKOR

    Istället för att nicka hålla med och lyfta att de också har ett provlem ned män som förstör. Så kanske vi sla samarbeta och få bukt på problemet?


    +1
  • korngryn

    När män skadas i krig blir de hyllade som hjältar, de kallas för krigsveteraner och det daltas och duttas med privat sjukvård och förtidspension hit och dit.

    När kvinnor skadas i krig blir de betraktade som paria, både av sin egen familj, och av staten. De beskylls för att ha ?fraterniserat med fienden? och inte bara de själva utan ofta även deras barn blir utstötta. Och nej, det är INTE något som bara händer i inbördeskrig mellan rivaliserande folkgrupper i Afrika. Det hände även i vårt närmaste grannland senast Norden var i krig, dvs under andra världskriget.

    Men givetvis är allt ont som sker i krig (och i fred) alltid kvinnornas fel!

  • korngryn
    Anonym (jasså) skrev 2019-10-16 10:01:26 följande:

    Jaha och på vilket sätt bevisar det att fler flickor inte går i skolan jämfört med pojkar?

    FLERA länder säger ju inte ett skit om att just flickor drabbas värst.

    Hur många människor har varje land och hur ser fördelningen ut i vardera land?

    Har du ett land med 10 miljoner invånare där flickor har det sämst och ett land med 170 miljoner invånare där pojkar har det sämst, vem har det sämst sammanlagt?


    Men hur svårt kan det vara att ta in fakta - det finns inget land där pojkar har det sämre än flickor!

    Om du inte tror mig, ge då ETT exempel på ett sådant land. Det räcker med ett. Men du kan inte komma på något exempel, för det finns inte.
Svar på tråden All prat om våld och dödande av kvinnor