• Deacon

    All prat om våld och dödande av kvinnor

    Sverige har inte krigat i ngn större omfattning på över 100 år. På den tiden har, i Sverige, tusentals kvinnor dödats, misshandlats och våldtagits av dem som borde finnas där för att skydda kvinnorna och nästan vara villiga att göra allt för dem (a.k.a. deras ynkliga s.k. "män").

    Samma mönster gäller i många andra länder också

  • Deacon
    Anonym (Fler män dör) skrev 2019-10-13 21:20:35 följande:

    Man brukar säga att män som dör i krig är skyldiga medan kvinnor är oskyldiga.

    Så du räknar inte antalet döda?


    Såvida inte det är civila män som dödas i krig så är det vanligen militärpersonal och som kanske sitter i en stridsvagn som sprängs av en mina eller dödas av en krypskytt eller kanske i ett attackplan som skjuts ned av luftvärn. Dödsoffer i krig är tragiskt men samtidigt är det en ett sammanhang där devisen döda eller dödas gäller. Dessa män/soldater dör säkert ofta med vapen i hand och om någon utsätts för vapenhot har givetvis denne rätt att försöka freda sig med alla till buds stående medel.

    Den stora majoriteten av skjutningar, sprängningar, gänguppgörelser i Sverige och utlandet där någon dör riktar sig oftast mot rivaliserande män i andra kriminella grupper. Män attackerar andra män.... Dessa män, både anfallaren och offret, har tidigare i sina liv haft val och då fattat beslutet att yrkeskriminell is the way to go. På ett sätt bär de därför indirekt själva ansvaret för att de blir dödade. Denna risk torde inte vara direkt okänd bland detta klientel. Veckan därpå är det kanske den som nyligen sköt någon som nackas av en annan man.
Svar på tråden All prat om våld och dödande av kvinnor