Inlägg från: Anonym (Jobbigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jobbigt)

    Så himmla ledsen

    Ska ta upp med barnmorskan om mina besvär. Är höggravid. Och börjar må allt sämre och sämre. Hormoner upp och ner. Jag är hemma och maken tycker väll jag är värdelös när jag har ont. Jag känner mig så värdelös. Han fräser mer och mer. Ber jag om något litet. Fräser han bara på mig. Det dög inte ens när jag orkade städa hela lägenheten.

    Jag vill bara lämna honom.

    Gråter

  • Svar på tråden Så himmla ledsen
  • Anonym (Jobbigt)
    Mom2be262 skrev 2019-10-16 23:12:06 följande:

    Eh, gå och lägg dig? Schysst råd...

    Ts jag Tyckrr du gör rätt i att prata med BM!


    Ja och vi prata om det. Hon tycker jag ska prata med min man om det. Lättare sagt än gjort vet inte om han kommer förstå mig eller bara fräsa mer på mig. Men jag ska ta mig mod och nämna parterapi eller så eller om vi kan reda ut saker och ting.
  • Anonym (Jobbigt)
    Anonym (op) skrev 2019-10-17 07:54:43 följande:

    Låter inte bra att sambon får dig att må sämre. Har det varit så även innan graviditeten?


    Nej det har blivit mer och mer påtagligt desto mindre jag orkar göra p.g.a att jag är stor och har foglossning deluxe.
  • Anonym (Jobbigt)
    Anonym (Flytta) skrev 2019-10-17 08:05:34 följande:

    Kan du flytta hem till någon annan ett tag, eller ännu bättre låta honom flytta?

    Vill du ha med honom på förlossningen?


    Det är han som får flytta för jag flyttar inte från min lägenhet. Den är skriven i mitt namn och då skiter jag fullt i om vi är gifta.
  • Anonym (Jobbigt)
    Anonym (Jobbigt) skrev 2019-10-17 21:34:12 följande:

    Det är han som får flytta för jag flyttar inte från min lägenhet. Den är skriven i mitt namn och då skiter jag fullt i om vi är gifta.


    Och jag vet inte om jag vill ha han med på förlossningen
  • Anonym (Jobbigt)
    Anonym (Linda) skrev 2019-10-17 08:11:33 följande:

    Jag tror inte riktigt att jag förstår problemet. Du är hemma hela dagarna, men orkar inte göra så mycket. Varför? Har du svår foglossning eller något annat? Vad är det för saker du brukar be honom om som han inte vill göra? På vilket sätt var det inte bra att du hade städat lägenheten?


    Ja jag har inget jobb + att jag bara har 4 veckor kvar till beräknad förlossning. + foglossning från helvetet. I går bad jag bara honom att köpa mjölk innan han åkte hem från jobbet. Då vart han skit lack och suckade djupt svor och sa ja ja jag får väll göra det då jag har väll inget annat val. Så muntra han något som jag inte kunde höra. Och tänk dig hormoner på hög nivå då. Stor tjut delux. Jag hade missat lite damm som var under en låda. Men det va bara det. Och det va det han kommentera inte att jag varit duktig inte oj va fint det blev eller något. Så bjöd jag på pizza sen för jag hade så ont av foglossning så jag orka inte laga mat.
  • Anonym (Jobbigt)
    Anonym (Linda) skrev 2019-10-18 14:10:26 följande:

    Jag tror att det är väldigt mycket hormoner, smärta och långtråkighet som gör att detta är jobbigt för dig. Därmed inte sagt att din sambo inte ska ta hänsyn till dig, men du måste också förstå att det är lite svårt för honom att förstå och sätta sig in i din situation. Du får förklara och be honom ta hänsyn, istället för att förutsätta och kräva, typ.

    Försök att komma på saker du kan göra som piggar upp dig och gör dig glad. Tänk på att han har svårt att inse hur jobbigt det är för dig, trots att du "bara går hemma". 


    Jag har talat om för min man va jobbigt det kan vara för mig så dom dagarna jag bara kan känna mig gravid inte ha ont eller hormoner och må allmänt piss. Är underbara. Men varför ska jag tillåta honom och fräsa och ha sig mot mig. När jag gör allt jag kan. Vissa dagar efter en sådan stor städar dag kan jag inte ens komma ut ur sängen. Och så vill han att jag ska göra allt. Var så god att göra det med smärta som faaan och p.g.a smärtan flyger 1000 hormoner i kroppen. Så har du någon som fräser åt dig om du inte gjort den saken. varsågod. Se hur du skulle må av det.
  • Anonym (Jobbigt)
    korngryn skrev 2019-10-18 14:22:40 följande:

    Jag tycker inte att man ska bortförklara detta med hormoner. Ts man är väl inte gravid, han har ingen anledning att fräsa åt ts. Han har ingen hormonpåverkan att skylla på.

    Ts, kan det vara så att han har ångrat sig beträffande barnet och att han gör så här för att han hoppas att du ska ta första steget till att separera?


    Jag hoppas inte han har ångrat sig angående barnet. Med tanke på att vi kämpade för att bli gravida. Så det är en efterlängtad bäbis.
  • Anonym (Jobbigt)
    Anonym (Ännu en idiot till man) skrev 2019-10-22 23:37:15 följande:

    Du verkar vara klyftig så du reder dig nog själv.

    Passa på att ta ut skilsmässa innan barnet kommer. Du kanske ångrar dig annars med tanke på att han har jobb och inte du.

    Han kan ju få stanna som försörjare i och för sig.

    Om han får stanna så se till att bli gravid snart igen så du kan gå hemma istället för att söka jobb.

    Trolltråd deluxe


    Jag skulle absolut inte kunna skaffa barn med en som jag inte längre är tillsammans med. Dessutom dom första månaderna va ju oxså ett helvete. Så nej tack. Dessutom i min kommun så är jag tvungen att söka jobb även om jag är höggravid.
Svar på tråden Så himmla ledsen