• Tow2Mater
    Anonym (morgontrötta familjen) skrev 2019-10-20 17:00:27 följande:
    Hon somnar inte tidigare och om hon gör det så vaknar hon och får ont.
    Kanske en ny säng med en bra madrass skulle hjälpa istället for en gammal våningssäng?
  • Tow2Mater
    Anonym (morgontrötta familjen) skrev 2019-10-22 15:44:39 följande:

    HeidiHR: Hon vakanar bara om hon somnar för tidigt. Jag med. Det är det som är mest frustrerande. Om hon får följa sin egen klocka så sover hon bra vaknar inte på natten har ok morgonhumör och blir pigg någon timme efter frukost. Som det är måste hon följa skolans klocka och då blir det fel. Men jag ska försöka få gehör från vården för som det är så måste hon ju följa skolans klocka.

    1234568: Det ska jag tänka på när jag får tag på vården. Tack för att du delade. Mitt hb ansågs vara normalt när jag var gravid men jag minns inte exakta siffror om jag ens fick dem.

    Scanmia: Det brukar vara lite bättre på vintern faktiskt i alla fall fram till jul. Vi lägger henne samma tid men hon somnar lite fortare någonstans mellan nio och kvart över istället för mellan kvart över och halv tio men det går över om vi säger så. Hon får motion men kanske inte tillräkligt? Vi är iväg och simmar 2 dagar i veckan utöver det vardagliga och det påverkar inte när hon somnar bara hur trött hon är innan hon somnar. När vi är på landet och hon får styra själv så somnar hon kl 23 och vaknar kl 8.30 prick. Vi kan ställa klockan efter henne. Vi är på landet alla årstider så det är inte för att det är sommar och ljust.

    555: På valiga korta helger gör vi samma som på vardagar förutom att hon får sova tills hon vaknar, vilket hon gör runt 8 då.

    Tiina87: Nej som sagt så har vården inte varit intresserade hittills. Det var de inte av mig heller när jag var liten och min mamma och pappa försökte ta upp det.

    Samma här: Precis. Tack för att du förstår. Sömnsagor ska jag se om jag hittar. Tack för tipset.


    När måste hon upp for att hinna (kanske du skrivit men jag missat det)? (Min son skulle tex kunna sova till 20 i 8  och ändå hinna en snabb frukost och till skolbussen som kommer kvart over 8....
Svar på tråden Önskar att det fanns eftermiddagsskola