Inlägg från: Anonym (Chockad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Chockad)

    Fyra barn!

    Hej,

    Hoppar gärna in här. Jag har vetat i ungefär ett dygn att jag är gravid med mitt fjärde barn som är en riktig hoppsan. Jag har ätit minipiller men är ändå gravid. Tog ett test bara för att se så att jag inte är gravid.

    Gissa om jag blev förvånad när det kom upp ett streck supersnabbt och var superstarkt.

    Har inte berättat för sambon än. Han vill inte ha fler barn och jag har en liten gnagande känsla av att det här kanske kommer innebära slutet på vår relation. Vi hade en kris i början på december då han berättar att han inte är kär i mig längre men att han älskar mig. Han tyckte att det kanske var bäst att separera. Men efter mycket prat och att han åkte iväg ett tag, så bestämde vi oss ändå för att försöka rädda vårt förhållande.

    Men så tog jag det här testet, och det var superpositivt. Jag är glad samtidigt som jag känner en oro över hur sambon kommer reagera. Men abort tänker jag inte göra. Över min döda kropp.

    Förlåt för romanen :/ Men måste ventilera ur mig.... Tack för att du har orkat läsa allt det här <3

  • Anonym (Chockad)
    Anonym (4an) skrev 2020-01-13 07:34:36 följande:

    Åh, vilken svår sits!

    På ett eller annat vis kommer det ändå att ordna sig.

    Vilken vecka kan du tänkas vara i?


    Ja, min sits är jättesvår.

    Det tror jag med.

    Jag har ingen aning om vilken vecka jag kan vara i iom att jag har ätit minipiller... :/ Så jag måste ta kontakt med mvc och boka vul så jag kan få reda på hur långt gången jag är. Men med tanke på hur starkt testet var så misstänker jag att jag kanske är i v 6-7. Eller jag vet inte. Supersvårt att gissa :/
  • Anonym (Chockad)
    Anonym (4an) skrev 2020-01-20 11:58:37 följande:

    Kan tänka mig det!! Men med facit i hand verkar det som att barnen generellt blivit större för dej med andra mannen..Hur går det för dej?

    Vi har fått veta att vi väntar en liten pojke, så blir triss i killar förutom storasyster då. Hade hoppats lite på en tjej för att hon också skulle få en syster. Men nu blir det inte så. Lite blandade känslor, men hade det ändå på känn. Har själv inga bröder så kan ju också spela in att det känns ovant med många grabbar i familjen! Men skönt få veta så tidigt ändå så en hinner förbereda sig mentalt!


    Jorå, har precis varit hos bm som uppskattade att jag är i v 10 cirka. Lite i chock här. Trodde inte att jag skulle vara så långt gången... Men annars går det rätt bra. Har mått jätteilla den senaste veckan men idag mår jag bra :) Så i slutet av augusti beräknas den lille att komma. Jag är så lycklig på något sätt ändå. Det kommer bli bra det här <3

    Åh vad mysigt att ha fått göra RUL. Jag förstår precis hur du tänker med att det gärna hade fått vara en liten tjej. Det blir som en slags sorg när man får reda på att det inte är det kön som man hoppats på. Även fast att man förhoppningsvis känner någon slags glädje ändå.

    Jag har själv de tankarna med det här barnet, att jag verkligen önskar att det är en liten tjej. Har tre pojkar så skulle vara såååå roligt om det är en tjej denna gång. Men men, så länge bebis är frisk så är jag jätteglad.
  • Anonym (Chockad)
    Anonym (4an) skrev 2020-02-20 08:47:55 följande:
    Hur går det för dej? Börjar chocken att lägga sig?

    Hur är det med er andra?

    Här varierar det verkligen. Får hushålla med energin och anpassa vad en gör så krämporna hålls i schack.
    Jorå, chocken har lagt sig nu. Är nu i v14. Det värsta illamåendet har lagt sig och det känns så skönt. 

    Min energi är verkligen sparlågad fortfarande. Det krävs såååå mycket tjurighet för att ta sig för någonting just nu. 

    Vad har du för krämpor? Vilken vecka är du i? =) 
Svar på tråden Fyra barn!