Inlägg från: Anonym (Helena) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Helena)

    Han tycker att jag har lurat honom

    Herregud, vilken idiot till karl du har. Fine att man kan bli chockad över en graviditet (även då ni inte borde ha varit det då ni inte skyddat er), men att gå så långt som att skylla allt på dig och vägra prata med dig? Vilken mansbebis!

    Blir så jäkla less på män som vägrar ta något slags ansvar över sina egna spermier och absolut måste köra oskyddat och sen börjar grina när det blir en graviditet.

    Var ni båda verkligen klara med barn borde väl någon av er steriliserat sig?

  • Anonym (Helena)
    Anonym (Blomsterprakt) skrev 2019-10-23 08:39:04 följande:
    Jo, han blev lurad. Han sa hela tiden efter andra barnet INGA FLER BARN, INGA FLER BARN. Jag är hans nya o han har sagt att de två sista barnen alltså nr 3 o 4 var oönskade. Kul. Fattar inte vad det är med kvinnor som inte kan respektera den andra partens vilja.
    Att säga "INGA FLER BARN" är inte en preventivmetod. Även om hon gick på p-piller kan man bli gravid ändå. Om han absolut inte ville ha fler barn skulle han antingen ha sterliserat sig eller kört med kondom så att de använt dubbla skydd. Han blev inte ett dugg lurad. Han tog en medveten risk, skyddade sig inte tillräckligt noga och blev pappa till två ungar till.
Svar på tråden Han tycker att jag har lurat honom