Inlägg från: Anonym (Ace) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ace)

    han gör allt för att jag ska göra abort!!

    Anonym (mamma) skrev 2019-10-21 08:58:29 följande:

    Tack snälla för peppande ord.

    Ja jag är 31 och han 33 så vi är ju vuxna individer. Trodde och önskade att detta kunde hanteras snyggare.

    Jag visste inte ens att jag kunde bli gravid men så blev jag gravid trots spiral. Blev chockad men sen otroligt glad och bebisen är redan älskad


    Hur tänkte du dig det att det skulle kunna hanteras snyggare om du vill ha barn men inte han? Detta är ett läge där en alltid måste få sin vilja fullständigt struntad i......som du gör med ditt ex vilja nu

    Mannen är givetvis upprörd för atr han trodde atr du var ärllig med att du inte ville ha barn då du hade spiral men det var du inte. Nu är du gravid och då står du inte fast vid ditt ord utan ändrar dig helt plötsligt... Det är ett stort svek mot honom oavsett hur du vänder på det. Ni två är eniga om en sak men sen tar du ett beslut över hans huvud som han är starkt emot.... Villken man som helst med självaktning hade blivit upprörd och förbannad om de blir påtvingade ett barn av en kvinna som inte ville ha barn från början. Hade personiigen dock inte uppfört mig på samma unkna sätt mot dig som ditt ex men hade gladeligen lämnat dig självmant.
  • Anonym (Ace)
    Drottningen1970 skrev 2019-10-21 20:55:54 följande:

    Om man som man vill vara säker på att inte bli pappa så måste man ta ansvar för sitt eget skydd. Varje normalbegåvad man vet att de inte har något att säga till om vid en graviditet och att bara för att ett preventivmedel havererar så innebär inte det en abortgaranti.

    Och på vilken planet kan en situation som uppstått av misstag rättfärdiga hot och trakasserier? Är du en sådan som tycker att kvinnor i kort kjol får skylla sig lite själva om de blir våldtagna också?


    Om kvinnan säger att hon inte vill ha barn men sen ändå "råkar bli" gravid oavsett om det är slumpen eller ren och skär förslagenhet från henne så måste mannen kunna lita på det hon tidigare har sagt.. Det kallas förtroende i relationen.....annars är hon falsk/lögnare eller något annat mindre smickrande. Alla som har blivit utsatta för otrohet eller annat stort svek av sin partner ver vilka känslor och sår det skapar hos den som blir sviken.

    Hot och trakasserier kan aldrig rättfärdigas men om man inte är fullkomligt insnöad i "kvinnor alltid har rätt oavsett vad det gäller"-mentalitet så är det faktiskt ganska lätt att förstå varför ts plötsliga ändring gör mannen skogstokig. Nämn en kvinna som skulle jubla över att tvingas bli mamma om hon absolut inte vill.

    Det enda rätta att göra här är:

    1. Dumpa skithögen till karlastackare (check på den).

    2. TS sparar dokumentation m.m. för att säkra dig enskild vårdnad om barnet.

    3. TS kräver inget underhåll från pappan eftersom hon då trampar på honom igen (då lär han bli ännu mer hatisk mot ts). Bara för att man har laglig rätt bör man inte alltid göra anspråk på den. I detta fall är det solklart moraliskt fel av ts att kräva pengar av exet för ett barn han inte vill ha.... bara för att hon kan.

    Din sista fråga var för övrigt helt opåkallad. Var det bara för att provocera? Är ganska säker på att min syn på män som begår våldtäkt, oavsett situation och förutsättningar, är betydligt hårdare än för flertalet i vårt land och defintivt hårdare än de som stiftar lagarna och dömer i domstolarna.
Svar på tråden han gör allt för att jag ska göra abort!!