• Jw83

    32 år, barn nu eller efter bröllop?

    Jag var 32 när jag gifte mig. Mannen friade året innan. Vi valde bröllop först och barn sedan. Det var ett bra beslut! Det var så mysigt att bara fokusera på vår kärlek. Hela planeringstiden var ren kvalitetstid. Klänningsprovning, tårtprovning, champagneprovning, möhippa mm hade inte alls varit kul med en bajsande, gnällande bebis på höften.. Bröllopet var stort och påkostat och vi dansade tills solen gick upp :) Dagen efter bröllopet blev jag gravid med vårt första barn. Jag hade aldrig lagt så mkt tid och pengar på bröllopet som småbarnsförälder.

    Jag jobbade mkt under tiden som förlovad. På kvällarna så pratade vi om bröllopet och sedan fixade min make det mesta kring det så det blev inte så stressigt. Vi hade samma idéer och vilja så jag behövde inte hålla koll på allt.

    Vår bröllopsdag och tid som förlovade var värdefulla minnen när barnen var bebisar. Romantiken är inte så lätt att hitta med läckande bröst och noll sömn.. då är det bra med fina minnen:) Då orkar man hålla ihop tills det blir mer tid ihop som par igen ;)

Svar på tråden 32 år, barn nu eller efter bröllop?