Inlägg från: Anonym (Vill ha barn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vill ha barn)

    Erfarenhet av insemination

    Goddag allesammans!! På måndag ska jag och min sambo på vårt första möte på infertilitet kliniken i Lidköping. Är så himla nervös. Vi köpte en vagn igår och jag är inte ens inseminerad än hahahah . Jag hoppas de går innan jul. Ska ha ägglossning 20 december. Va tror ni? Kan de räcka med en månad utredning?

  • Anonym (Vill ha barn)
    SvenOlsson skrev 2019-11-21 11:33:25 följande:

    Jag har ofta hört att Västra Götaland har de längsta köerna av alla regioner i Sverige. (Får kontakt med många därifrån, även om avståndet ofta blivit ett hinder för att gå framåt.) Men det kanske blivit bättre på senare tid?


    Hej ja de stämmer :) men vi kommer få "förtur" då min partner föddes steril. Jag är frisk och har inga problem att bli gravid. Men vi kanske får vänta tills efter jul. Men själva utredningen börjar på måndag. Blir bara besök för att prata.
  • Anonym (Vill ha barn)

    Goddag allesammans :) Hur går de för er ?

    Igår var vi på första samtal hos en barnmorska i Lidköping. Vi fick direkt lämna prover och fick höra att vi är godkända och väntar nu på ett ultraljud för att kolla så allt är bra med mig. Är allt bra vilket de borde, så blir de en inseminerings med donator inom väldigt snar framtid ;) Är så fruktansvärt glad. Å nervös men på ett bra sätt! Någon som gjort en spolning för att se att de inte finns några stopp i livmodern ? Gör de ont ?

Svar på tråden Erfarenhet av insemination