Inlägg från: Anonym (Liten kuk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liten kuk)

    Penisring

    Hejsan forumet. Jag har en fråga som riktar sig främst till tjejer.

    Jag har en ganska liten kuk och när jag ska ligga så är det svårt att hålla ståndet. Köpte en penisring med vibrator som dom sa kan vara skönt även för tjejen. Nu är min fråga. Skulle. I tjejer kvinnor bli super avtända på att ligga med en kille som tar på en kukring när det ska knullas även om du ser tydligt att det hjälper och den växer mkt. Ni som testat sex på detta sätt vad säger ni tjejer hur ska man som kille agera för att göra detta smidigt.

  • Svar på tråden Penisring
  • Anonym (Liten kuk)
    Anonym (Snälla frun) skrev 2019-10-30 09:52:40 följande:

    Personligen gillar jag inte ringar med vibrator. Det skulle i så fall vara om han pressar in och ligger still men då föredrar jag att ha en vibrator som jag styr medans han stöter. 
    Angående ringar generellt så gillar jag de i metall, ser snyggt ut och penisen blir ju lite mer blodfylld och hårdare om det behövs.


    Intressant inlägg, är det ring runt penis och pung eller bara penisroten. Försöker utforska båda men då man e nybörjare är tips alltid välkommen. Vet tjejer idag vad kukring är och att det inte förstör stämningen? Tar även gärna emot tips från er tjejer hur man använder dom på bästa sätt.
  • Anonym (Liten kuk)
    Anonym (Bra?) skrev 2019-10-30 10:32:50 följande:

    Är det en bra produkt?


    Beror på vad man har för syfte med den. Jag märker att det gör delvis det jag vill iaf
  • Anonym (Liten kuk)

    Aha den låter spännande. Men då måste man väl veta exakt hur stor man har.

    Men att ta på innan typ gå på toa och ta på sedan överraska eller ska man berätta att den ska på. Vad hade du gillat första gången. Har du nå tips om den typen ni har och vad den kostar?

  • Anonym (Liten kuk)

    Ja man kanske ska testa att ha den på hela dagen. Hört nått om att det ska utöka uthålligheten med men kan detta stämma. Undra om tjejen blir äcklad av att se det eller om hon gillar att man ansträngt sig. 

  • Anonym (Liten kuk)

    Låter härligt med alla svar. Blev besviken på min vibrator i ringen då batteriet var slut efter 15minutet så var bara att beställa nya.

    Men nu till frågan ni som kör silikonring (som jag gör nu) och har den bakom pungen, innebär det att kulorna träs igenom ringen med så den sitter allra närmast både uppe och nere om ni förstår?

Svar på tråden Penisring