Inlägg från: Anonym ("kick") |Visa alla inlägg
  • Anonym ("kick")

    En fråga till er otrogna

    Att vara otrogen ger en "kick" för en del. Att det är och känns fel, och nervositeten/det dåliga samvetet blir tillsammans något man njuter av. Njuter av draman, njuter av risken, njuter av sveket.

    Lite som att en del tänder på smärta och förnedring, det är ju egentliga inte sexuella känslor men det kan upplevas starkt som det. man kopplar ihop de känslorna med sexuell njutning.

    På det sättet kan man göra detta trots det dåliga samvetet, eller rent av pga. det dåliga samvetet.

    En bekant till mig brukade ha sex med sin fru bara nån timme efter han hade haft det med sin älskarinna. Att han inte hade duschat utan hade älskarinnans "kladd" på penisen och stoppade in det i sin fru utan att hon visste det gav massa tankar om att de (frun och älskarinnan) hade ovetandes lesbiskt sex och han gick igång oerhört på sveket och att det var så fel, elakt och äckligt.

    Så just det sunkiga, och att det är fel, dåligt samvete, svek osv. kan nog tolkas som en drivkraft till att göra det och inte bara mot att göra det. 

     

  • Anonym ("kick")
    Anonym (FYI) skrev 2019-10-31 23:17:52 följande:
    Undrar just hur många så här sjuka människor som går lösa i samhället?
    Anonym (××) skrev 2019-10-31 23:19:58 följande:
    Herregud...:O

    Ni underskattar nog grovt lockelsen i att bryta mot regler, göra fel och synda. Jag tror det ofta handlar om så mycket mer än bara sexuell njutning. Riskbeteende, lite påminnande om att vilja klättra på en hal klippa utan säkerhetsutrustning, stå vid randen av ett stup. Det är farligt och kittlande, man blir rädd och varje instinkt säger att det här är fel, men man njuter av den känslan.

    Sadistiskt av det onda man gör mot partnern eller masochistiskt njutning av sin egen ångest och samvetskval. Många människor är störda och kan finna njutning i lidande, eget eller andras. 
  • Anonym ("kick")
    Anonym (FYI) skrev 2019-11-01 00:20:06 följande:
    Du menar samma typ av människor som Pol Pot, Himmler osv?
    "Låt dom göra sin grej...Jag bryr mig inte"
    Pol Pot vet jag inte så mycket om, men Himmler verkar inte som att han var någon sadist, utan han såg det som att han gjorde något "nödvändigt ont". Jag har för mig att han drog någon liknelse till en skadedjursutrotare som inte njöt av vad han gjorde, för det vore omoraliskt, utan han gjorde det för att andra skulle slippa och det var nödvändigt.

    Vilket gör honom ännu värre än en sadist egentligen...men en helt annan grej. 

    Att ens jämföra otrogna som njuter av att bedra sin partner med Heinrich Himmler är förövrigt lite väl smaklöst. Om det ena är en etta på ondhetsskalan är det andra 97.
Svar på tråden En fråga till er otrogna