Inlägg från: Missermajser |Visa alla inlägg
  • Missermajser

    SD och omtanken mot våldtagna!

    Dessa stolta patrioter har ju visat en sådan omtanke mot svenska kvinnor som blir våldtagna.

    Det har varit mycket viktigt att belysa utlänningars brottsstatistik i Sverige.
    Särskilt då om ökad våldtäktsstatistik! I andra sammanhang så har det sagts att nordbor och västerlänningar med likartad kultur inte utgör något problem.

    Undrar vad Finländare har att säga om detta?


    Jag vågar knappt fundera på vad Thailändare tänker!


    https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/188129-finska-kvinnor-och-svenska-valdtaktsman/

    Vad är det vi ska ta ställning till egentligen?


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-11-02 09:06
    arbetet.se/2019/09/18/de-flyr-pk-sverige-for-att-kopa-sex-i-thailand/

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-11-10 16:20
    www.stat.fi/til/rpk/2018/13/rpk_2018_13_2019-05-16_tie_001_fi.html
  • Svar på tråden SD och omtanken mot våldtagna!
  • Missermajser
    KillBill skrev 2019-11-02 12:26:07 följande:
    Inressant. Svenska män boendes i Finland är alltså  mer överrepresenterade vid våldtäkt än vad gruppen invandrare är i Sverige. Hur förklarar SD kramarna detta?

    Svenska män är ju rätt heta på gröten verkar det som. Det är nog därför de är så måna om att skrika så högt de bara kan om utlänningar.


    https://www.expressen.se/nyheter/krim/mamman-valdtar-sin-son-for-svenskens-njutning/

    https://www.expressen.se/premium/nyheter/14-ariga-linas-flykt-fran-sexovergreppen-i-thailand/

  • Missermajser
    auster skrev 2019-11-02 14:26:33 följande:

    Nu är det ju knappast etniska svenska män som är överrepresenterade vare sig i våldtäktsepidemin här i Sverige eller i exemplet i Finland. Det finns gott om statistik från BRÅ om vilka etniciteter som är överrepresenterade. Även Uppdrag Granskning och en rad tidningar har också genomlyst frågan.

    Det är tack vare Löfvens totalt oansvariga politik som vi sett en aldrig tidigare skådad våldtäktsvåg i Sverige.


    Så bra att du tar upp BRÅ är det artikelns resultat är baserat på.

  • Missermajser
    auster skrev 2019-11-02 14:26:33 följande:

    Nu är det ju knappast etniska svenska män som är överrepresenterade vare sig i våldtäktsepidemin här i Sverige eller i exemplet i Finland. Det finns gott om statistik från BRÅ om vilka etniciteter som är överrepresenterade. Även Uppdrag Granskning och en rad tidningar har också genomlyst frågan.

    Det är tack vare Löfvens totalt oansvariga politik som vi sett en aldrig tidigare skådad våldtäktsvåg i Sverige.


      " Men hur var det då med de utrikes födda? Är de inte överrepresenterade? Jo, det är de. Men det är ett generellt faktum att utlänningar ofta är överrepresenterade. Det gäller även när svenskar bor i andra länder och därmed är utlänningar.


       Detta blir tydligt när vi tittar på statistiken över sexualbrott i Finland. Antalet svenskar misstänkta för våldtäkt där är nästan fyra gånger högre än bland finländarna själva.


       Vi kan också se att under perioden 2013-2017 så är det fler svenskar som blir misstänkta för våldtäkt i Sverige än vad det är finländare som blir misstänkta för våldtäkt i Finland.


       Dessa siffror baserar sig på en uträkning av samma slag som i BRÅ:s studie 2005 och Engellaus studie. Utgångspunkten är alla misstänkta män mellan 15-44 år indelat efter var de är födda, och i relation till hur många mellan 15-44 år från varje land som bor i Finland.


       Svenskar är alltså kraftigt överrepresenterade bland våldtäktsmisstänkta i Finland. Med ett internationellt perspektiv kan vi därmed konstatera att frågan om varför utrikes födda är överrepresenterade är betydligt mer komplicerad än vad Engellau och hans följare verkar förstå."

  • Missermajser
    Crash Man skrev 2019-11-02 15:35:04 följande:

    Jag vet inte varför svenskar är överrepresenterade när det gäller våldtäkter i Finland. Jag kan ge finnarna ett råd dock - utvisa fanskapen. Det kan tyckas självklart att man utvisar kriminella utlänningar, men tyvärr anser inte alla det.


    Thailand borde ge svenska snuskgubbar inreseförbud.
  • Missermajser
    Maya84 skrev 2019-11-03 01:32:49 följande:

    När Sverige numera är världskänt för den ökade brottsligheten, en trygghet och välfärd som inte existerar längre samt en land som har flest antal våldtäkter i hela Europa, sitter det alltså fortfarande typer som dig och försöker sitt bästa för att smutskasta SD. Ett parti som inte har något som helst ansvar över hur landet ser ut idag.


    Ingen här på sidan verkar tycka att det är upprörande att man läser om våldätkter varje dag, vissa på tjejer så unga som 10 år, men som det inte finns resurser att utreda eller att i stort sett ingen blir utvisad pga av att begått en våldäkt idag. Vi fortsätter att hata SD i vanlig ordning.


    Att det fortfarande sitter människor som dig, och vill göra sitt bästa för att smutskasta ett parti som inte har något ansvar över hur otryggheten exploderat och där majoriteten våldtäkter begås av män som är födda utanför Europa. 


    Ja, svenska män begår våldtäkt. Det betyder alltså att du inte ser våldtäktsmän som inte är svenskar , som tagit sig till Sverige och begår våldtäkter som något problem?  


    I Finland är risken större att utsättas för våldtäkt av en svensk än en Finländare. Det betyder automatiskt att Sveriges unga kvinnor som blivit offer för våldtäktsvågen inte har något att oroa sig för? 


    SD är de enda parti som gång på gång velat skärpa straffen för våldäkt och som haft rätt om utvecklingen och resultatet av en galet slappt asylmottagande. 


    Du kanske tycker man ska lita på BRÅs siffror som vägrat studera kriminalitet kopplat till männens ursprung i flera år? 
    Tror du din små färgglada staplar är värda ett skit, när de kommer från BRÅ? 


    Tror du att ordet  ?svensk? i medierna automatiskt syftar på etniskt svenska Johan eller anders?


    För det första så är alla på det klara med att utlänningar ligger högst i mycket av brottsstatistiken. Det är ingen nyhet någonstans i världen.


    Sverige har också en av de vidast definitionerna av våldtäkt och det är heller ingen nyhet. Fler riskerar helt enkelt att omfattas av våldtäkt. Sverige har även klassats som att av de mest jämställda länderna, vilket man också ska har med i beräkningen. 

    Den största gruppen av förövare enligt SVT kom ju förövrigt från Europa.



    Gällande vem eller vilka som lag förslag om höjda straff:


    https://riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/proposition/en-ny-sexualbrottslagstiftning-byggd-pa_H503177

  • Missermajser
    KillBill skrev 2019-11-03 10:33:47 följande:

    Var har du hittat grafen?

    Det man inte får glömma när man beaktar födelseort för folk som gjort sig skyldiga till våldtäkt är att man räknar med att det går 5-6 våldtäkter på varje våldtäkt som anmäls. Om gärningsmannen varit känd när det gäller våldtäkter som inte anmäls skulle det troligen ha stor påverkan på statistiken. 


    Det är en bra frågeställning! Tänk bara hur en som Hagamannen kan dra upp statistiken rejält.


    Jag hittade den i engelska Wikipedia. Jag tycket dom beskrev du tar upp någonstans där.


    "Sweden also applies a system of expansive offence counts. Other countries may employ more restrictive methods of counting. The Swedish police registers one offence for each person raped, and if one and the same person has been raped on a number of occasions, one offence is counted for each occasion that can be specified. For example, if a woman says she has been raped by her husband every day during a month, the Swedish police may record more than 30 cases of rape. In many other countries only a single offence would be counted in such a situation."


    https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden#Swedish_rape_statistics

  • Missermajser
    Tomten2012 skrev 2019-11-07 20:55:00 följande:
    Ja det är ju inte så konstigt att största gruppen kom från Europa eftersom där ingår svenskar . Det är ju ändå så att 42 % av alla våldtäkter begås av svenskar och dte är väl ca 7 mill av totala befolkningen el så. Men ser man relativt så är det en överrepresentation av de med andra ursprung. Men visst det finns också många tyskar, engelsmän, danskar mfl bland våldtäktsmännen.

    Japp, det är ju en överrepresentation av de med andra ursprung. Vi får väl se hur mycket verkstad det blir av det här:


    https://www.regeringen.se/4a6952/contentassets/c689564aa19c4d29bcebb1c037a2e37b/utgiftsomrade-13-jamstalldhet-och-nyanlanda-invandrares-etablering.pdf


    Jag har tyvärr lågt förtroende för pappersprodukter men som sagt vi får se. 

Svar på tråden SD och omtanken mot våldtagna!