• Dalkullamamma

    Vi som väntar på att få remissen till IVF

    Jag sitter också hemma på nålar :) men vi sökte egenremiss för två veckor sen. Fick en tid 25 november med vårdbidrag. Trodde inte alls de skulle gå så himla fort. Vi ska få med donerade spermier då min sambo föddes utan. Vi räknade med att de kunde ta ett år innan vi skulle bli gravida men bara efter 3 v får vi komma in på första mötet ???????? så nervös å nervös över att jag ska ställa till de för honom på något sätt jag har tre barn sedan innan. Är 32. Men rädd som tusan att bli nekad eller nått. Inte för att de finns anledning till de. Men iaf. ????

  • Dalkullamamma

    När man kommit till första besöket på barnmorska mottagningen.. ska man sen vänta att komma någon annanstans? Trodde allt hände på samma ställe? Nu ska vi dit om 2 veckor. Kan man få vänta månader ändå till själva ingreppet?

  • Dalkullamamma
    Mibo skrev 2019-11-12 12:23:05 följande:

    Hmm.. vet inte om jag förstår dig rätt men nu när vi jag vårt första besök hos Livio så ska vi först träffa en läkare för att bestämma vilken behandligen som passar oss, sen träffa barnmorska för att bli visad hur jag ska ta sprutorna. Men de kanske är olika från klinik till klinik?


    Hej :) jag behöver inte ta några sprutor eller nått (hoppas jag ) då min sambo föddes steril. Jag har tre barn sen innan . Vi får via landstinget hjälp nu med donator. Ska på första möte om två veckor. Vet inte vad som kommer hända efter de :) vet man ens om man är godkänd redan nu om man fått kallelse för möte?
Svar på tråden Vi som väntar på att få remissen till IVF