Inlägg från: Anonym (O ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (O ja)

    Biomamman avskyr mig

    Japp. Hon är extremt bitter och missar sällan en chans att säga att jag inte ska lägga mig i/ha en relation med bonusbarnen.

    Hon har förmodligen panik eftersom bonusarna gillar mig, jag har mer energi än henne plus är mer stabil, har bättre ekonomi, arbete, körkort osv. Samt att min sambo är lyckligare med mig och hon fortfarande är singel efter många misslyckade försök till partners.

  • Anonym (O ja)
    Anonym (hemsk bonusmamma tydligen) skrev 2019-11-04 13:38:43 följande:

    så himla tråkigt. hur gör du/ni för att klara av det? märker ni något på bonusarna? mina bonusar märker att det är ansträngt mellan oss och deras mamma. de kommer ibland hem och berättar vad mamma sagt om oss osv. 


    De märker faktiskt inte av det, de är ganska små. Jag försöker alltid lyssna och uppmuntra att de berättar vad de gjort under veckan med sin mamma, och har även uttryckt genom sambon att hon gärna får träffa mig. Det hade jag själv velat om jag hade haft barn, men det vägrar hon förstås..

    Sen vet jag tyvärr inte vad hon säger under mammaveckorna. Men jag märker ingenting på barnen!
  • Anonym (O ja)
    Anonym (Bonus) skrev 2019-11-04 13:43:56 följande:

    Din sambo var tydligen väldigt lycklig med henne en gång i tiden då han valt att skaffa flera barn med henne!

    Allt annat du räknade upp spelar ingen roll, hon kommer ALLTID vara prio ett för barnen då hon är deras MAMMA - så du är på inget sätt det minsta bättre än henne hur mycket du än vill inbilla dig det.

    I detta fall förstår jag att biomamman ogillar dig, din attityd är bitter, obehaglig och otrevlig. Troligen också svartsjuk!


    Oj! Trampade jag på en öm tå här?

    Jag försöker aldrig vara eller ta över rollen som deras MAMMA. Jag vet bara att hon uttryckt avundsjuka gentemot mig. Jag själv är inte ett dugg avundsjuk, men jag gillar inte att hon har dålig attityd mot mig utan anledning.
  • Anonym (O ja)
    Anonym (Mia) skrev 2019-11-04 13:51:25 följande:

    Om du inte försöker ta över hennes roll som mamma kan du ju visa det genom att börja kalla henne just mamma. Inte hålla på att tramsa med det nedlåtande begreppet biomamma.


    Jag skrev inte biomamma, jag skrev barnens mamma. Om man tänker ett steg längre och inte skriver i affekt förstår man såklart att man enbart använder det begreppet i såna här forum för att förenkla för läsaren.
  • Anonym (O ja)
    Anonym (hemsk bonusmamma tydligen) skrev 2019-11-04 13:51:58 följande:

    sen vill jag också påpeka att de inte alls behöver ha varit lyckliga. min man menar på att han inte var lycklig med sitt ex alls men var kvar av ren bekvämlighet (dumt ja) och för att han inte insåg hur olycklig han faktiskt var förrän det var slut.


    Precis! Sambon älskar sina barn men det var exet som tvingade honom att skaffa. Han var lycklig i perioder men har erkänt att tiden nu, fri och att han själv valt sitt liv med sina barn och mig är äkta lycka och att han inte känt så tidigare.

    Skaffa barn kräver bara en spermie och ett ägg. Inte lycka.
  • Anonym (O ja)
    Anonym (hemsk bonusmamma tydligen) skrev 2019-11-04 13:53:38 följande:

    skönt! tycker du att det är jobbigt när bonusarna pratar om sin mamma? jag försöker också verka intresserad när mina pratar om sin mamma men då situationen är så infekterad så får jag verkligen anstränga mig. de verkar känna sig bekväma med att prata med mig om henne så förhoppningsvis märker de inte på mig att jag tycker att det är sisådär inte jättekul. 

    jag har träffat bonusarnas biomamma några gånger, hon spelar min bästa vän varje gång.


    Skönt ändå att hon vill träffa dig, även om det är falskt! Absolut att det kan sticka till lite, men hon är en bra mamma även om hon var en vidrig partner till min sambo. Hon betyder mycket för barnen och jag kommer alltid att lyssna på dem ändå. De är bekväma med mig därför!
  • Anonym (O ja)
    Tappadstekspade skrev 2019-11-04 13:56:39 följande:

    Tråden är till för svar från bonusmammor, inte bittra biomorsor. :)


    Word!!!
Svar på tråden Biomamman avskyr mig