Inlägg från: Anonym (Bonus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bonus)

    Biomamman avskyr mig

    Varför gör hon det? Var mannen otrogen med dig? Tycker barnen illa om dig? Är du dum mot barnen, mannen eller mot henne?

  • Anonym (Bonus)
    Anonym (hemsk bonusmamma tydligen) skrev 2019-11-04 13:36:26 följande:

    inte säker. hon vill i alla fall förpesta livet för mig och mannen, hon har själv en ny partner men verkar ändå inte gått vidare från min man. jag är en väldigt kärleksfull bonusmamma. har ingen kontakt med henne (har försökt men efter flertalet lögner, hot osv från henne så har jag behövt ta avstånd).


    Vad är det hon har gjort? Ni två behöver inte ha någon kontakt alls, finns ingen anledning till det utan huvudsaken är att din pojkvän och hon har en bra kontakt. Så släpp den tanken.

    Hur länge har du funnits i barnens liv?
  • Anonym (Bonus)
    Anonym (O ja) skrev 2019-11-04 13:34:47 följande:

    Japp. Hon är extremt bitter och missar sällan en chans att säga att jag inte ska lägga mig i/ha en relation med bonusbarnen.

    Hon har förmodligen panik eftersom bonusarna gillar mig, jag har mer energi än henne plus är mer stabil, har bättre ekonomi, arbete, körkort osv. Samt att min sambo är lyckligare med mig och hon fortfarande är singel efter många misslyckade försök till partners.


    Din sambo var tydligen väldigt lycklig med henne en gång i tiden då han valt att skaffa flera barn med henne!

    Allt annat du räknade upp spelar ingen roll, hon kommer ALLTID vara prio ett för barnen då hon är deras MAMMA - så du är på inget sätt det minsta bättre än henne hur mycket du än vill inbilla dig det.

    I detta fall förstår jag att biomamman ogillar dig, din attityd är bitter, obehaglig och otrevlig. Troligen också svartsjuk!
  • Anonym (Bonus)
    Anonym (hemsk bonusmamma tydligen) skrev 2019-11-04 13:50:46 följande:

    vem har sagt något om att försöka ta över en mammas plats? jag som är bonusmamma är i alla fall helt på det klara med att barnen har en mamma och att jag är deras bonusmamma vilket jag är jättenöjd med att vara. biomamman i mitt fall verkar däremot (precis som du verkar) anse att man automatiskt försöker ta över biomammans plats bara för att man är kärleksfull mot sina bonusbarn. 


    Skrev inte det till dig utan ill den andra kvinnan som försöker intala sig själv att hon är så mycket bättre än mamman. Det kommer hon aldrig vara!

    Alla män säger SJÄLVKLART att de är så mycket lyckligare nu, att den nya kvinnan är det bästa som hänt dem o.s.v. Handen på hjärtat, har du någonsin haft ett förhållande med en man som inte sagt så?
  • Anonym (Bonus)
    Tappadstekspade skrev 2019-11-04 13:56:39 följande:

    Tråden är till för svar från bonusmammor, inte bittra biomorsor. :)


    Jag är bonusmamma, men har en mycket bra relation och är omtyckt av bonus mamma. Konstigt va?

    Är biomamma också men kommer aldrig ha en bonusmamma till mitt barn vilket jag är glad för när jag läser vissa trådar här på fl.
  • Anonym (Bonus)
    Tappadstekspade skrev 2019-11-04 13:56:39 följande:

    Tråden är till för svar från bonusmammor, inte bittra biomorsor. :)


    Tillägg: eftersom jag aldrig kommer ha en bonusmamma till mitt barn kommer jag aldrig kunna bli en bitter biomamma. Bra va?
  • Anonym (Bonus)
    Ess skrev 2019-11-04 18:11:47 följande:

    Hade man tyckt att ens förra förhållande var så himla bra så hade man knappast gjort slut, eller hur?

    Jag är lyckligare och passar bättre ihop med maken än med mitt ex. Man ser faktiskt inte allt förrän man tittar i backspegeln och har fått lite distans till det hela.

    Går du själv och trånar över ditt/dina ex?

    Det verkar så med tanke på hur du skriver. Eller så tror du att dina ex saknar dig och aldrig någonsin kommer över sin största kärlek i livet, vilken ju naturligtvis är du själv!


    När mitt ex var tillsammans med mig var jag självklart det bästa som hänt honom. När vi gjort slut och han träffade en ny är hon det bästa som någonsin hänt honom, när de två bryter upp kommer nästa kvinna ta över som den bästa som hänt honom....förstår du då? Fullt naturligt!
  • Anonym (Bonus)
    Anonym (hemsk bonusmamma tydligen) skrev 2019-11-04 20:49:50 följande:

    Och vad har det med saken att göra? Betyder det att någon försöker ta över någons föräldraroll?


    Det var ett svar till Ess!
  • Anonym (Bonus)
    Anonym (hemsk bonusmamma tydligen) skrev 2019-11-04 21:01:37 följande:

    Ja men jag ställer en fråga till dig : )


    Nej det betyder helt enkelt att den man för tillfället är tillsammans med alltid är bättre än den man hade innan, likväl som nästa kommer vara en större kärlek än nuvarande. Har inget med föräldraroll att göra.
  • Anonym (Bonus)
    Anonym (hemsk bonusmamma tydligen) skrev 2019-11-04 21:13:45 följande:

    Som sig bör, hoppas att man alltid går vidare till något bättre för en själv vid en separation än något sämre?

    Men förstår inte alls vad detta har med tråden att göra. Du gick direkt på anonym (o ja) och sa att hon försöker vara bättre än sina bonusars mamma osv, av ingen egentligen anledning. Och direkt sa du att hon inte ska tro att hon är bättre än deras mamma (som om hon ens hävdat något dylikt) enbart för att hon sa att hennes man var lyckligare med henne? vilket du nu erkänner att han såklart är? Så vart försöker du komma?


    Läs inlägget jag svarade på ett par gånger till så kanske poletten trillar ner?

    Hon räknade nämligen upp massa saker/anledningar till varför hon är bättre än mamman. Missade du det? Det är liksom ingen tävling och vad hon än säger så kommer hon aldrig vara bättre för BARNET än mamman, så hennes lista är bara obetydligt trams!
Svar på tråden Biomamman avskyr mig