Inlägg från: Aurora Borrealis |Visa alla inlägg
  • Aurora Borrealis

    Vad blir det för mat?



    Rosmarin-, timjan- och vitlökskyckling med blandsallad med oliver och fetaost i, ört- och olivoljsdressing till.
  • Aurora Borrealis
    Eurydike skrev 2023-05-05 19:08:07 följande:
    //

    Idag blev det svingod tryffelpasta utan tryffelsvin 🍄😋
    Ser jättegott ut! Skulle vilja pröva att laga den rätten! Skulle du kunna ge receptet?

    Idag lagade jag: Ugnsbakad laxfilé med dill och citron, kokt potatis, "skolans fisksås" och sallad.
  • Aurora Borrealis
    Eurydike skrev 2023-05-07 21:57:25 följande:
    Tack så mycket! Men jag måste tyvärr skicka tacket vidare till restaurangen som lagat tryffelpastan. Jag hade fått ett presentkort som gick ut dagen efter jag åt rätten, så jag är glad att jag lyckades pricka in restaurangbesöket. Pastan var i alla fall hemgjord och toppad med pistaschnötter, blomkål och flortunna champinjonskivor. Din mat ser också god ut! Här blev det en mindre säck med naturgodis till middag 🥜😋
    Aha ok. Då får jag googla upp något recept på tryffelpasta. Inspirerande var din restaurangrätt i a f.

    Här blir det ugnsbakad falukorv med ost och potatismos idag. Bostongurka till.
  • Aurora Borrealis

    Är på semester i en storstad så äter bara ute nu och det blir "fusk" här i tråden att skriva restaurangmat, MEN igår blev det Michelinrestaurang med bl a ångad torsk och hallstrad zabiton och det var så obeskrivligt fantastiskt gott och idag oxfilépasta med champinjoner och Karljohansvamp så det blir "fusk" här i tråden nu, när man inte lagat själv. Tungan ute

  • Aurora Borrealis

    I förrgår blev det kall asiatisk laxsallad med soya och sesamdressing.

    Igår blev det stekt bacon med stekt potatis och smörstekt sparris. Hemgjort smör då jag börjat göra smör själv nu.

    Idag ska det ätas ugnsbakad lax, kokt potatis, romsås med dill och gräslök och blandsallad till.

  • Aurora Borrealis

    Hjalmarenpudding med lax, räkor, potatis, dill, gräslök och äggstanning med grädde.

    Det här är en bild från innan den var färdig, stuvningen är inte på än här.

  • Aurora Borrealis

    Marinerad ugnsbakad fläskytterfilé, pommes, bea och sallad.

    Synd att inte fler skriver i tråden, fler med riktigt laga-mat-intresse. Att det inte finns något forum bara för detta tema, där man byter recept och inspirerar varandra och verkligen älskar att laga mat...

Svar på tråden Vad blir det för mat?